I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Sådan får du lange, tætte, fyldige vipper!

Jeg ved det godt! Jeg lover at skrive om noget, og så bliver jeg pludselig grebet af noget andet. I morgen vender jeg tilbage til den ansigtsbehandling, jeg fik forleden, og som fik min vinterhud tilbage i form – det lover jeg – men lige nu kommer der altså lidt om vipper. For i går aftes afholdt vi (endnu) et fantastisk skønhedsarrangement hos Serenity Cupcakes i København (kig ind forbi og smag Mariams fine kager), hvor vi delte ud af alt, hvad vi ved om vipper. Lige fra Kleopatras hang til sod og hyldebær, og Twiggys twigs med et dobbelt lag af falske vipper tilsat eyeliner-vippestreger, til spytmascaraer og lash extensions, som bliver stadig mere udbredt. I skal ikke snydes, jer, der ikke var med, så her kommer et indslag om vipper, som jeg lavede sammen med The Voice-radiovært Benedicte Balling for nylig. Du er i øvrigt velkommen til at lytte med på The Voice hver lørdag eftermiddag klokken 15-16, hvor Benedicte og jeg taler nye skønhedstrends (nu på lørdag er Benedicte på tour med ingen ringere end Rihanna, vist nok i Rihannas private jetfly, så dér springer vi over, men vi er klar igen lørdagen efter). Vippeindslagene, dem finder du her og her. Psst, og nu ligger der også en guide til lash extensions lige her.

 

2 Kommentarer

 • Svar
  Azemine, mula
  17. november 2012 kl. 15:44

  Hej mit navn er Azemine, mula og jeg vil gerne spørge om du også kan finde tips til hvordan man får langt hår for det er mit største ønske at få 🙂
  Kærlig-hilsen
  Azemine, mula <3

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  23. november 2012 kl. 20:31

  Hej Azemine,

  Tak for din hilsen. Vil du gerne booste dit hår, så sørg for at spise godt med proteiner fra morgenstunden (kylling, æg, laks, Skyr) og i det hele taget at leve sundt. Derudover findes der shampooer og hårprodukter særligt beregnet til at skabe sundere hårvækst og mere volumen. Et af de mest berømte er Nioxin, som fås hos udvalgte frisører.

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar