I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Konkurrencer

Psst – det her vil du ikke gå glip af!

Forestil dig en julekalender udelukkende med de allerbedste skønhedsprodukter under lågerne. Lyder det som en drøm? Så niv du dig blot i armen og følg med her på skønhedsbloggen hele december, hvor vi har kreeret Danmarks absolut smukkeste julekalender. Jeg kan afsløre, at det bliver et rent slaraffenland af skønhedsfarvoritter lige fra tidens hotteste vippeserum, og rene, økologiske olier til Bliss Spas kultprodukter, Hollywoods favoritpincetter og Uma Thurmans hudplejehemmelighed. Der er neglelakker, hårprodukter, teer, compacts og makeuppaletter. For blot at nævne nogle af lågerne.

Vil du være sikker på ikke at glippe lågerne i juletravlheden, så skriv dig blot op med navn og e-mail i linket her eller på banneret øverst på skønhedsbloggen. Det kan du gøre allerede nu, og så sender vi dig dagligt, i december måned, en lille julehilsen med link til dagens låge. Deltagelse i selve julekalenderen kræver, at du har en profil på Facebook.

12 Kommentarer

 • Svar
  Metteline
  14. november 2012 kl. 12:49

  Ej, hvor lyder det bare LÆKKERT!! Jeg krydser fingre for en ekstra julegave 🙂

 • Svar
  Lise-P
  14. november 2012 kl. 12:54

  Det lyder næsten for godt til at være sandt. Glæder mig allerede til at se hvad der gemmer sig bag lågerne 🙂

 • Svar
  Conni
  14. november 2012 kl. 12:59

  Har lige meldt mig til, men i den bekræftelsesmail jeg fik retur, står der, at det hele foregår på Facebook? Æv! Vi er altså stadig ca. 5 mia. mennesker, som ikke er på Fjæsen.

 • Svar
  Tina
  14. november 2012 kl. 13:21

  Glæder mig:-)

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  14. november 2012 kl. 13:31

  Kære Metteline, Lise og Tina,

  Tak for jeres hilsner, og dejligt at det falder i god jord. Det er blot at skrive sig på listen, hvis I ikke allerede har gjort det. Så vender vi tilbage, når det hele er i luften.

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  14. november 2012 kl. 13:34

  Og kære Conni,

  Det forstår jeg godt. Jeg er ked af, at vi ikke har gjort det helt tydeligt i teksten, at det foregår via Facebook – det er fluks rettet nu.

  Kunne man ikke forestille sig, at du lavede en lillebitte anonym profil i december udelukkende med det formål at være med i konkurrencerne om skønhedsprodukter til ikke mindre end 40.000 kr. samlet?

  Og ellers lover jeg, at der selvfølgelig kommer mange andre dejlige konkurrencer på selve skønhedsbloggen også.

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Anja San Bjerre
  14. november 2012 kl. 13:43

  Det lyder jo helt fantastisk! 🙂

 • Svar
  Marie Rasmussen
  14. november 2012 kl. 13:46

  Uha Uha Uha … sjældent har jeg glædet mig SÅ meget til december!
  Det er jo crazy 🙂

 • Svar
  Conni
  14. november 2012 kl. 17:34

  Hej Charlotte!
  Nej, man kunne ikke forestille sig, at jeg skal til at oprette en profil på Facebook, da det er et meget bevidst fravalg fra min side, at jeg ikke har en profil. Jeg havde nok forestillet mig, at det var nok, at man var læser af din blog, men det må være noget, jeg har misforstået. Ærgerligt.

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  14. november 2012 kl. 21:59

  Kære Conni,

  Det har jeg den fuldeste respekt for. Og jeg lover dig, at du ikke bliver snydt for dejlige og overdådige konkurrencer her på skønhedsbloggen fremover.

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Birthe Rostgaard Nygaard
  27. november 2012 kl. 22:15

  Åh, hvor jeg glæder mig til den kommende måned..Her og i det hele taget..<3
  Mvh ; Birdie

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  27. november 2012 kl. 23:27

  Kære Birthe,

  Ja, man skal kunne mærke, at det snart er jul;)

  Hvis du vil være sikker på ikke at gå glip af noget, så er du velkommen til at skrive dig op i linket nedenfor og så får du besked, når vi åbner en ny låge:

  https://www.ilovebeauty.dk/category/julekalender2012/

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar