I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
ILOVEBEAUTYboksen

Sådan får du fingre i ILOVEBEAUTYboksen næste gang!

Mange tak for alle mails, kommentarer og beskeder fra de mange af jer, der ikke nåede at få fingre i den seneste – og yderst eftertragtede – ILOVEBEAUTYboks. Det gik også virkelig hurtigt med denne – vi kunne nærmest ikke følge med hos os.

Flere har spurgt, om jeg ikke kan give besked nogle dage, inden den kommer op, og jo, det gør jeg skam allerede. Jeg laver små hentydninger herinde på skønhedsbloggen i ugen op til, og ofte også på både Facebook og Instagram.

Et godt tip er at abonnere på min Youtube-kanal, hvor du får direkte besked fra Youtube, når jeg lægger en ny film op – og det gør jeg jo altid i forbindelse med beautyboksene (det gør du lige her<<).

Det er også en god idé allerede på forhånd at lave en konto inde i onlineshoppen, så du lynhurtigt og let kan tjekke ud med din ILOVEBEAUTYboks uden at skulle skrive en masse adresseinfo. Det gør du lige her. For går der for lang tid derinde, så kan boksen i mellemtiden blive snuppet af én, der er hurtigere.

Abonnér på Instagram (@charlottetorpegaard), hvis du huserer derinde og selvfølgelig på Facebook her<<

Så skulle du være dækket godt ind til at stå godt i køen til den næste ILOVEBEAUTYboks. For nej desværre, jeg kommer ikke til at melde datoer ud på forhånd (ikke lige nu i al fald) af den simple årsag, at jeg synes, at de, der følger min blog og mine sociale medier fast, skal have et forspring. Det er din tid værd, det lover jeg.

For de næste beautybokse er virkelig fine … Virkelig!

4 Kommentarer

 • Svar
  Rie Dyrnes
  31. oktober 2016 kl. 17:05

  Jeg syntes ellers jeg er med dig på alle medier, og alligevel var jeg for langt væk fra en computer. Men jeg er på næste gang :O)

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  31. oktober 2016 kl. 17:46

  … det synes jeg også, at du er, Rie, men det gik virkelig stærkt denne gang. Næste gang;)

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Karina
  1. november 2016 kl. 10:58

  Samme her – følger dig også flere steder og er fast læser her på bloggen og har iøvrigt købt ILOVEBEAUTYboks med stor tilfredshed tidligere….
  Et stort ønske er M2 lashes med næste gang ;-))
  De bedste hilsner fra Karina

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  1. november 2016 kl. 13:17

  Kære Karina, hvor dejligt at høre, at du er glad og tilfreds med ILOVEBEAUTYboksen. Dit ønske er noteret (selv om det nok desværre ikke lige bliver næste gang;)

  De bedste hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...