I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Åh, jeg har sådan glædet mig til at vise jer disse!

Måske kan du huske dette indlæg<< – og måske var du en af de mange, der skrev til mig efterfølgende og spurgte om det ikke var noget, jeg kunne hjælpe med at få fat i, for hvem vil ikke mindske de dér buler i lårene, som 90% af os døjer med. Synligt mindske, forstås, ikke bare noget creme. Måske kan du også huske dette indlæg<< og alle de mange andre gange, hvor jeg har været den varmeste fortaler for netop denne (naturlige) form for opstramning af huden (og afspænding af kæber og spændinger i ansigtet). Nu bliver det superlet at gå til. For jeg har fået – håndlavet – mine helt egne versioner af begge disse fantastiske skønhedsredskaber, lagt dem i smukke æsker (der matcher ILOVEBEAUTYboksen) og i dag kom både stickers og de små brugsanvisninger ind ad døren. SÅ i morgen går det løs. Der sætter jeg dem på hylderne i min lille skønhedspavillon, hvor du er mere end velkommen til at komme ind forbi og høre nærmere, og jeg lover også at lægge dem i webshoppen til alle jer, der ikke lige bor om hjørnet fra Kongens Have. Og ja, jeg skriver selvfølgelig også meget mere om begge, så du ved, hvorfor de har en helt fast plads på mine egne skønhedshylder (og nej, det er ikke blevet sommer, men det bliver det heldigvis og hvis du vil have lår som nedenfor, så er det altså nu, du skal i gang med i al fald det ene af ovenstående remedier).

6 Kommentarer

 • Svar
  Sasha
  2. november 2016 kl. 20:50

  Kære Charlotte.
  Det lyder spændende… jeg kigger forbi..
  Dejligt med de ypperste sager du sætter på hylderne. I en travl hverdag med arbejde, mand og børn er det vidunderligt tidsbesparende at kunne lytte til dine gode råd og handle derefter.
  Kh

 • Svar
  HeleneR
  2. november 2016 kl. 20:55

  Vil så gerne ha sådan en jaderuller !! Nu skal jeg altså snart forbi din fine pavillon 🙂

 • Svar
  jlo
  2. november 2016 kl. 21:13

  Ahh endelig! 🙂

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  2. november 2016 kl. 21:24

  Kære Sasha,

  Du skal være så velkommen. Og mange tak for din søde hilsen – det er jeg virkelig glad og taknemmelig for at høre!;)

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  2. november 2016 kl. 21:25

  Ja kom, HeleneR – jaderullerne er så fine, og jeg viser dig gerne, hvordan du får det allerbedste ud af den.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  2. november 2016 kl. 21:25

  Ha ha, Jlo – ja endelig!;) Jeg lover at de er al ventetiden værd;)

  xxCharlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...