I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Sådan kommer du tørre vinterlæber til livs på 5 minutter

I julen lavede jeg en lille mistelten-læbeguide på Instagram Stories – hey, når chancen byder sig er det jo små-ærgerligt, hvis du skal kysse med sprukne, tørre læber. Flere af jer spurgte, om jeg ikke ville lægge denne læbeguide op herinde også, og det vil jeg selvfølgelig. Det er nemlig muligt at undgå vintertørre læber, også selv om det river og bider derude.

  1. Fjern tør vinterhud med en lipscrub, og ja, det er produktet, du (måske) ikke vidste, at du havde brug for, men det har du, hvis du som jeg og rigtig mange andre døjer med tørre læber. Denne smager næsten som slik og er så ren, at det ikke gør noget, hvis du skulle komme til at spise lidt af den. Kom lidt på læberne og massér blidt med fingrene. Lipscrubben er baseret på økologiske sukkerkrystaller og indeholder samtidig økologiske olier og sheasmør, der blødgør og nærer læberne. I nødstilfælde kan du, i stedet for en lipscrub, bruge en blød, ren babytandbørste til at fjerne tør hud med.
  2. Indrømmet, en læbemaske er måske ikke lige det, der står først på din liste, men jeg er bange for, at det ændrer sig nu. For ind ad døren har vi fået denne økologisk læbemaske, der ligner noget Venus kunne have forgyldt sig med. Jeg er blevet afhængig. Ikke kun af at bruge den som maske, men som en daglig (luksus)læbepomade. Den giver et virkelig flot shine på læberne og den gyldne orange farve, som kommer naturligt fra det høje indhold af superbærret havtorn, gør dine læber virkelig indbydende. Det er den ultimative pleje og næring til tørre, sprukne læber og efterlader dem med masser af fugt og fylde. Det er pebermynte, der sørger for sidstnævnte, mens avokadoolie, jojoba og granatæble står for det første. Nigellafrø virker antibakterielt, så har du tendens til sprukne læber, er den eminent.
  3. Tørre vinterlæber er ofte lidt blege, og det får dig til at se mere træt ud end du (måske) er. Denne læbebalm, som udover at være en af de bedste, jeg har prøvet på læberne, har en smule farve, der matcher din egen læbefarve, bare forstærket. Det er den perfekte nude læbefarve, hvis du spørger mig (er du mere til den dér jeg-har-lige-spist-bær-i-skoven-tone, så er det denne, du skal have fat i – og vil du bare gerne have dem alle, så har vi én enkelt tilbage af denne limited edition, hvor du betaler for tre og får alle fire toner. Det er gået som varmt brød over jul og nytår.

Døjer du med de dér små linjer omkring munden og er du træt af dem, så kan jeg kun endnu en gang varmt anbefale denne. Vi har fået den fineste tilbagemeldinger (og den duer også i de dér furer mellem næse og mund).

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...