I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Ilovebeauty tips

Sådan fik jeg 30.000 nye hår på hovedet

For et par måneder siden begyndte jeg at fælde. Sådan virkelig fælde. Meget mere end jeg gjorde, da jeg ammede (dem der har haft ammehår vil vide, at det er meget – få tips i min Yummy Mummy-bog her), ja faktisk så meget, at min kæreste begyndte at fjerne alle badeværelsesmåtter og små gulvtæpper i huset, fordi det lignede, at vi havde fået en mynde. Det er helt naturligt at fælde indimellem, men jeg blev faktisk nervøs – jeg har aldrig før fældet i de mængder. Jeg frekventerede min hårguru, Lars Skjødt fra Hårklinikken, som jeg har skrevet om herinde før. Han bor normalt i udlandet, men var heldigvis hjemme for en kort periode. Og efter halvanden måned i Lars’ kyndige hænder og ikke mindst særligt blandede hårekstrakter, tjekkede han op på mig igen forleden. Det pibler frem med nye, sunde hårstrå, ja faktisk omkring 30.000 nye hår, hvis det skal være helt korrekt. Selv om min hårfældning, eller udtynding som Lars kalder det, med stor sandsynlighed skyldes udefrakommende faktorer (jo, en hektisk eller stresset livsstil er meget ofte en af hovedårsagerne), så viser det mig blot endnu en gang vigtigheden af at bruge de korrekte produkter til hår og hovedbund. Der er stadig en del vej til, at alle disse nye hår vokser helt ud og gør min hestehale præsentabel igen, men vi har lagt tæpper og badeværelsesmåtter tilbage på plads.

Note: Til alle jer, der har spurgt: Jo, du kan også få en konsultation på Hårklinikken, hvis du ønsker at få tjekket dit hårs, og ikke mindst din hovedbunds, tilstand. Find mere på deres hjemmeside.

10 Kommentarer

 • Svar
  Ida Østergård
  11. juli 2017 kl. 19:38

  Hej Charlotte
  Jeg ønsker dig tillykke med dine 30000 nye hår👍 Det er en frygtelig fornemmelse, når man ser alle de hår på gulvet, man føler sig total magtesløs, og er bange for, om de overhoveder kommer igen ! Nyd nu sommeren ☀️
  Mange hilsner Ida

 • Svar
  Karin V S
  11. juli 2017 kl. 20:37

  Kære Charlotte 🌹
  Hvor dejligt du har fået stoppet fældningen.
  For et par år siden havde jeg en voldsom infektion som gjorde at jeg tabte så meget hår at jeg til sidst havde et par bare pletter 😱
  Det er heldigvis groet ud igen, takket være massive vitamin tilskud. Men spændende at høre man også kan behandle udefra 😊
  Knus Karin

 • Svar
  nina
  11. juli 2017 kl. 20:51

  Hvilke produkter anvender du?

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  11. juli 2017 kl. 21:32

  Mange tak, Ida – og ja, denne gang nåede jeg at blive rigtig nervøs for, om det skulle fortsætte til der ikke var noget tilbage. Heldigvis var det ikke sådan og jeg fortsætter pligtopfyldende med ekstrakter og pH-milde shampooer. Rigtig god sommer til dig også.

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  11. juli 2017 kl. 21:35

  Kære Karin, mange tak for din hilsen, og ja, faktisk oplever 50% af alle kvinder såkaldt hårudtynding (altså hårtab) i løbet af deres liv. Af alle mulige årsager som stress, graviditet, overgangsalder, medicin eller infektion, som du selv har prøvet. Det er således ikke kun mænd, der mister håret.

  Og vitamintilskud er en rigtig god idé. Jeg er selv gået i gang med Vitavivas Great Hair Complex, men der findes også Hair & Nails fra Imedeen og andre muligheder. Skulle du opleve det igen, så kan jeg varmt anbefale en konsultation hos Hårklinikken – det er helt vildt hvad det kan.

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  11. juli 2017 kl. 21:38

  Kære Nina,

  Tak for din hilsen. Jeg bruger udelukkende Hårklinikkens egne produkter. Med udgangspunkt i en personlig konsultation får du blandet et naturligt ekstrakt, der passer til dig. Det bruger du i hovedbunden om aftenen, og om morgenen vasker du ud med den shampoo, de anbefaler til dit hår og din hovedbund.

  Jeg har skrevet om Hårklinikken flere gange før, både herinde, i artikler og i min Yummy Mummy-bog. Men du kan også finde en masse info på deres egen hjemmeside.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Milene
  18. juli 2017 kl. 20:22

  Kære Charlotte,

  Jeg har haft samme oplevelse som dig og bruger også ekstrakter og produkter fra Hårklinikken. En anden ting som har hjulpet mig utrolig meget er at tage collagen. Har fundet et mærke fra Australien som er rigtig godt, det hedder Proplenish, måske du eller andre der døjer med hårfældning også kan have glæde af det. Lige nu eksperimenterer jeg desuden med collagen fra Bulletproof, da man kan betille det fra Amazon UK og på den måde undgå Told og håndteringsgebyr hos Post Nord. Tænkte bare at jeg lige ville give tippet videre.

  Kærligst,
  Milene

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  27. juli 2017 kl. 22:39

  Kære Milene,

  Undskyld sent svar – jeg forsøger at holde lidt sommerferie;) Og mange tak for dit indspark. Jeg vidste faktisk ikke, at collagentilskud – også – hjælper ift. hårtab/fældning. Men nu googlede jeg lige og fandt et par interessante japanske studier, der giver god mening. Så tak for inspiration og for at udvide min (hår)horisont. Dit tip er hermed givet videre.

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Jäger
  4. august 2017 kl. 23:50

  Kære Charlotte.
  Dette spørgsmål er i en lidt anden retning 🙂 Du anbefalede engang en øjenvippebukker, men jeg fik ikke skrevet navnet op. Vil du lige nævne den igen ? Tusinde tak for masser af inspiration.
  Kh Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  5. august 2017 kl. 10:14

  Kære Charlotte,

  Tak for din hilsen og alle spørgsmål er velkomne hvorsomhelst;) Og det kan du tro. Det er Shu Uemuras vippebukker – den fås desværre ikke i butikkerne herhjemme, men du kan helt sikkert finde den på nettet.

  De bedste hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...