I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Så må du åbne den anden pakke i adventsboksen

Det er vitterlig sandt, når jeg siger, at det er mindst lige så hyggeligt for os med adventsboksen som det er for jer. Alle jeres fine hilsner og tilbagemeldinger på sidste søndag er det hele værd. Vi lægger meget omsorg og mange tanker i hver eneste adventsgave, og det er det bedste, når vi kan se, hvor meget det glæder så mange af jer .

Og varer ikke kun adventssøndagen, men hele ugen.

Lad os se, om vi kan gentage successen for den næste uge også.

For nu må du gerne åbne den anden gave i adventskalenderen. Det kan du gøre sammen med mig i videoen og nåede du ikke at få fingre i adventsboksen, så er der stadig masser af tips og tanker at hente (og du har garanteret noget i gemmerne, der kan bruges). Jeg byder også ind med tanker, der går udover produkterne i boksen.

Som du ved, handler det om en lille rolig stund og om at finde balancen – på den virkelig behagelige måde. Tænk duft, smag, varme, blødhed, glød, ro og velvære.

Tænd for den særlige playliste, vi har lavet til 2. søndag i advent og derefter på videoen, der guider dig gennem dagens gave med alle de tips og tricks, du har brug for. Find det hele her.

Den bedste fornøjelse til jer alle.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...