I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Det tager kun 5 minutter og vi lover at pakke smukt ind (og oven i købet lægge en gave med til dig)

Det er ingen hemmelighed, at skønhedspavillonen er meget lille. Især som tiden er lige nu. Det kan indimellem give lidt udfordringer med ekstra travlhed og kø udenfor. Det tager vi selvfølgelig med, og det samme har I gjort uden at kny (tusind tak for det). Men vi vil så gerne undgå kø i disse smittetider, hvor det samtidig er koldt og bidende.

Heldigvis har vi en yderst velfungerende onlineplatform, hvor vi gør alt for at give samme oplevelse som når du handler hos os personligt i pavillonen. Vi sender fra dag til dag i hverdagene, hvis du bestiller inden klokken 15.00, og ellers pakker vi alle weekendens pakker om mandagen.

Når du køber online, giver det os samtidig god tid til at pakke dine julegaver smukt ind, og vi har nyligt lanceret en julegaveindpakning smukt med bånd og fine til/fra-kort som du let og ganske gratis kan tilvælge, når du bestiller. Se mere her.

Vi forærer dig en lille magisk gave når du handler online denne weekend

Du er selvfølgelig altid velkommen i skønhedspavillonen, hvor vi står klar med hjælp og vejledning. Men ved du præcis, hvad du skal have, vil vi så frygtelig gerne lokke dig online, hvor du trygt, varmt og bekvemt hjemme fra sofaen kan bestille, hvad du skal bruge. Vi er på chat og mail, hvis du har brug for os undervejs. Vi er hurtige på tasterne, også i weekenden.

Du kan sagtens afhente, hvis det passer dig bedst. Det vælger du blot, når du kommer til levering, og så får du en mail fra os, når din ordre står smukt pakket og klar til afhentning på vores kontor lidt længere nede ad Kronprinsessegade i nummer 34, så du ikke skal stå i kø ved pavillonen, men kan få din pakke med det samme. Oven i købet kommer vi gerne ned med den til dig, så du ikke behøver at komme op.

Faktisk vil vi så gerne have dig til at købe dine julegaver online, at vi i denne weekend forærer alle onlinekunder en fin lille julegave (en magisk én af slagsen; vores fine lille spilledåse, der spiller La Vie en Rose). Den pakker vi fint med i alle ordrer over 499 kr. hele denne weekend (spilledåsen har en værdi af 189 kr.).

Spilledåsen med vores print er den fineste værtindegave, kalendergave, adventsgave, julegave, venindegave, mandelgave eller gave til dig selv her i en travl december. Spilledåsen bliver automatisk tilføjet til din ordre, så du kan se den. Du behøver ingen kode.

Kan det blive lettere og mere bekvemt?

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...