I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Så er ventetiden (næsten) ovre, ladies

Jo, den er god nok. Den længe ventede og meget udsolgte (worldwide) nye Essence fra Vintner’s Daughter er endelig tilbage på hylderne. Eller næsten. Den lander på mandag den 16. september og vi har en alenlang venteliste på den allerede. Tusind tak for jeres tålmodighed.

Gode ting tager den tid, de tager, og hvor irriterende det end er for alle os, der savner den på skønhedshylden, så er det også netop dét, der gør mærket til noget helt særligt. De går aldrig på kompromis.

De 36 nøje udvalgte planteekstrakter og ingredienser – som moringa fra Indien, marine-mikroalger fra Spaniens nordkyst og bergamotte fra Italiens hæl, men også superfoods som brændenælde, mælkebøtte og gammelkendte healere som evighedsblomst, astragalus og gurkemeje – skal fermentere i 5 uger, før det giver præcis det kultprodukt, som Active Treatment Essence allerede på kort tid er blevet.

Helt specifikt taler vi masser af fugt, naturligt stabiliseret C-vitamin, collagenboostende plante-stamceller, præ-og probiotika og genopbyggende mikroalger, der tilsammen vækker træt hud, mindsker pigmentforandringer og giver den dér synlige glød som Vintner’s Daughter er så kendt for. Og som vi kan spotte med det samme, når de af vores kunder, der bruger Vintner’s Daughter, træder ind i pavillonen.

Hvis du allerede er på ventelisten, får du direkte besked pr. mail, så snart vi sætter Essence på hylderne. Hvis ikke, er du meget velkommen til at skrive dig op her, så du ikke glipper noget. Vi har bestilt alle dem, vi overhovedet har kunnet få fingre i, så der skulle være rigeligt til alle. Men går det som sidst, så går det stærkt.

Psst … den klassiske Vintner’s Daughter Serum har vi på hylderne hele tiden. Den bestiller du lige her.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...