I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Så er det slut med dén undskyldning

Vi har flere gange plæderet herinde for, at vi allesammen kunne blive langt bedre til at vælge genbrugelige renserondeller og muslinklude til vores renserutiner fremfor de kemisk blegede vatrondeller, vi dagligt bruger og smider ud. Det er en lille ting, som har en kæmpebetydning i det store hele, og det er som om det pludselig her i januar har fået bredt fodfæste.

Vi sender i al fald et hav af disse økologiske muslinklude afsted til jer i øjeblikket – muslinkludene som også var vores bedstemors faste rutine (det bedste tip til rosenglød i øvrigt) – og en masse nye af jer har også fået øjnene op for genbrugelige renserondeller (må vi varmt og ublu anbefale vores egne her).

Men der er et hack, som afholder mange fra at kaste sig fuldt over det. Til forskel fra de kemisk blegede rondeller og vaskeklude derude, bliver genbrugelige renserondeller og muslinklude alt andet lige en smule nussede at se på med tiden, også selv om de er fuldt rene ved anbefalet vask. Især når du bruger dem til læbestift, mascara og farvet makeup. Det gør en engangsvatrondel også, men den smider du ud og tænker ikke videre over det.

Lad os fluks hjælpe dig af med både dét (altså det nussede) og undskyldningen, for du kan let, naturligt og sagtens få dem rene.

Når du synes, at dine genbrugelige renserondeller lige trænger til en ekstra rengøring, så kommer du dem (og gerne også dine muslinklude) i en gryde med vand blandet med et par teskefulde natron. Bring dem til kogepunktet og lad dem ligge i vandet inden du skyller dem og hænger til tørre. Det gør dem helt rene og fine igen.

Og der er ikke længere nogen undskyldning for de dér blegede, syntetiske engangsvatrondeller (undtagen til neglelakfjerner – dér har vi stadig ikke fundet en bedre løsning. Endnu).

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...