I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Så er det i aften! Don’t miss

Så er det i aften, at Gucci Westmans eget ekspertteam sidder klar til at give jer personlig makeupsessions og de 3 tips, der tager dig fra hverdag til fest på et øjeblik.

For vi går ind i en måned med masser af festivitas og arrangementer, og her kan det ofte være nødvendigt at gå direkte fra arbejde til arrangementer.

Og faktisk kan et par velplacerede makeupprodukter som intet andet få dig i både festhumør og forvandle hverdag til fest på et øjeblik uden du behøver at klæde om eller starte forfra med makeuppen.

Men hvad skal netop du have med i tasken?

Lad fluks Westman Ateliers eksperter hjælpe dig.

De er verdensmestre i den disciplin, vi kalder ‘shadematching’ online, hvor de finder præcis de produkter og farver, der passer til dig.

Highlighteren, der får din hud til at stråle. Eyelineren, der giver det dér lidt smudgy festlook (jo, den er god nok, Westman Atelier har lanceret en limited edition eyeliner, der glider perfekt over huden). Foundationen, der ensarter din hud, og den læbefarve, der gør netop dine læber mest attraktive.

Alt, du skal gøre, er at sende et foto af dit ansigt, og så vender de fluks tilbage med de 3 produkter, der tager dig direkte fra hverdag til fest på et øjeblik.

Det er i aften, de sidder klar på tasterne til helt eksklusivt at hjælpe. Det foregår på Instagram og det er meget let.

Sådan gør du:

  1. Send et foto af dit ansigt i en besked på Instagram til @westmanateliershadematch
  2. Skriv også meget gerne hvis du har specifikke ønsker
  3. Notér I Love Beauty, så de ved, hvor du kommer fra

De sidder klar live mellem klokken 18.00-21.00 til at besvare jeres beskeder personligt, men du er mere end velkommen til at sende billede allerede nu (og så glemmer du det ikke)

Vi kan kun på det varmeste anbefale dig at benytte dig af lejligheden til at få personlige one-to-one makeuptips af et af de dygtigste makeupteams ledet af Gucci Westman selv.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...