I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Her er din afløser for Balm Balm

Vi lovede jo, at vi ikke ville lade jer i stikken og vi holder, hvad vi lover.

Må vi således have lov at præsentere Rowse, det fineste lille mærke med enkle, effektive, økologiske produkter, der både er til at betale og tager hensyn til miljøet.

Her finder du både din ansigtsolie med rosehip, din rosenmist, renseproduktet med coconut og bodyoilen, der ikke kun gør huden blød og smuk, men også er god mod ømme skuldre.

Bag Rowse står tidligere model og fotograf Nuria Val, businesswoman Gabriela Salord og Lamia El Kadiri som har en baggrund indenfor medicin. De tre kvinder deler en stor passion for planters skønhedspotentiale og naturens rolle i moderne menneskers liv. I 2018 satte de sig for at skabe et mærke som reflekterede denne passion, og det blev begyndelsen på Rowse, hvis overskrift er Plant-based Beauty With A Purpose.

Rowse står for 100% plantebaseret skønhedspleje, og målet har fra begyndelsen været at skabe enkle, effektive produkter som både er luksuriøse, til at betale og tager hensyn til miljøet. Derfor er alle produkter økologiske, veganske, cruelty free og grundigt gennemtænkte – både når det kommer til ingredienser, glasemballage og det papirmateriale, de bliver pakket i.

Vi har håndplukket vores favoritter fra mærkets udvalg af både ansigts- og kropspleje, og er hurtigt blevet fans af produkternes simplicitet, luksuriøse følelse og omsorg for huden.

Find dine nye favoritter her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...