I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Diverse

Så er vi på slap skønhedsline! Don’t miss!

Så ligger de klar og venter på jer – de små skønhedsfilm, som jeg optræder på slap (skønheds)line sammen med Uffe Buchard. Vi har håndplukket 10 skønhedsmærker, som vi synes, at du skal holde øje med lige nu, og dem krydrer vi med tips, trends og små anekdoter fra dengang Uffe var frisør … Få alt at vide om, hvordan du kan farve dit hår sundt (jo, den er god nok), om det hudplejemærke som Gwyneth Paltrow har både huden og en kreativ aktie i (og så er det baseret på juice) og om makeupmærket som alle i London raver om. Der er også tidens absolut hotteste øjenmassage-aggregat (se Uffe i aktion) og det norske vidundervand, der lå i de eftertragtede Oscar-goodiebags. Det er en kavalkade på 10 film i alt, som du kan hygge dig med lige her<< Tilsæt gerne popcorn og et glas champagne.

16 Kommentarer

 • Svar
  Karin VS
  9. august 2016 kl. 13:54

  Kære Charlotte 🙂
  Har set de fleste af jeres super gode film. Dejligt de er korte og lige til sagen.
  Og hvis jeg må sige det her: hvor er du altså elegant og ubeskrivelig smuk

 • Svar
  Anne H
  9. august 2016 kl. 17:55

  Enig med Karin! 🙂
  Uffe er også skøn ♡
  Jeg har gemt et billede af ham (håber virkelig jeg har det endnu) fra en artikel for et par år siden hvor han bla fortalte om sin opvækst. Det er SÅ smukt og udtryksfuldt et foto!
  Kh
  Anne

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  9. august 2016 kl. 21:01

  Kære Karin, hvor er du sød. Tusind tak for det fineste kompliment. Det vil jeg gemme;)

  Og dejligt at de små film falder i smag. Vi havde det også sjovt, da vi lavede dem. Faktisk er Uffe en af dem, jeg griner allermest med. Indimellem kan det være svært at holde masken.

  xxCharlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  9. august 2016 kl. 21:03

  Mange tak, Anne – I er vitterlig verdens sødeste læsere. Jeg siger det tit, når jeg holder foredrag, og det er I.

  Og ja, Uffe er ret fantastisk. Hvor sjovt at du har gemt billede af ham. Det skulle jeg næsten fortælle ham;)

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Eva B
  10. august 2016 kl. 10:41

  Har lige surfet lidt rundt i jeres film, her midt i et større malerarb. Hvor er det altså imponerende professionelt. Det er en så behagelig konversation med en masse nyttige oplysninger så fint flettet ind mellem dig og Uffe. Man skulle tro, i har planlagt hvert step, men det virker som en fri og umiddelbar samtale, næsten ml gode venner. Så dejligt at lytte til. Og se. Smukt arbejde, altså. En fornøjelse at logge ind på.
  Og med de andre vil jeg da også lige smide til, at i begge er gode repræsentanter for, ja, de gode sager og det at holde sig så lækker, fit og smuk som muligt. Man tror på jer hele vejen igennem. Thumps up !

 • Svar
  Anne H
  10. august 2016 kl. 19:16

  Ja 🙂 Jeg har skam også downloadet fotoet. ..Ærgeligt jeg ikke kan paste det ind hér i kommentarfeltet! :/

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  11. august 2016 kl. 07:46

  Kære Eva, dejligt at vi kunne tilbyde en lille pause i malerarbejdet;) Jeg håber, det bliver fint!

  Og mange tak for din ros, det er jeg virkelig taknemmelig for! Vi har kun planlagt rammen – resten er på slap skønhedsline. Men vi kender hinanden ret godt;) Dejligt det fungerer.

  God arbejdslyst, xxCharlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  11. august 2016 kl. 13:48

  Ha ha, ja, det kunne have været fint, Anne;)

 • Svar
  Tanja Olesen
  12. august 2016 kl. 08:46

  I er så skønne at både høre og se på begge to. 🙂 har nu set videoen om Sisley og allerede meget begejstret , så glæder mig til de øvrige. Kh. Tanja

 • Svar
  Tanja Olesen
  12. august 2016 kl. 08:47

  PS. Hvornår kommer der en ny skønheds bog fra dig ? Måske et samarbejde mellem dig og Uffe. 🙂

 • Svar
  Tanja Olesen
  12. august 2016 kl. 08:52

  Hov lige endnu en kommentar. Bruger også indimellem tricket med olie over makeup. Det er nemlig fint. Men hvilken bruger du Charlotte? Det kan vel være en hvilken som helst. Jeg har min hybenkerne olie fra pai. (Skal forøvrigt snart have fat i en ny. Har også hørt om den fra trilogy . Kender du til nogen forskel , andet end prisen hvor Pai s er dyrere? Kh. Tanja

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  13. august 2016 kl. 10:24

  Mange tak, Tanja, jeg sætter virkelig pris på tilbagemeldingerne! Rigtig god fornøjelse med de øvrige film;)

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  13. august 2016 kl. 10:25

  … ja, det var da en god idé, Tanja, med en samarbejdsbog. Hvad kunne du godt tænke dig, at den skulle indeholde? (og jeg har et par bøger i ærmet – det er mere tiden, der halter;)

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  13. august 2016 kl. 10:27

  … jeg bruger faktisk bare den olie, jeg lige har ved hånden. Det er ikke så vigtigt, hvilken du bruger, blot det er en ansigtsolie af god kvalitet. Trilogys hybenkerneolie har jeg skrevet om – og anbefalet – masser af gange. Det var den, der startede hele hybenkerne-hypen, så den kan du roligt forsøge dig med. Bed evt. om en prøve, så du kan se, om du synes, at den lever op til hypen, inden du køber. xxCharlotte

 • Svar
  Tanja Olesen
  13. august 2016 kl. 14:07

  Bogen skulle måske være en skøn blanding af netop favorit produkter, dine skønhedstips og uffes trend ideer inden for mode og styling . Måske …. Ville glæde mig til nye bøger fra dig. Har de øvrige som er virkelig gode og brugbare. Den første har jeg brugt igen og igen. Kh. Tanja

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  15. august 2016 kl. 19:31

  Tak for input, Tanja, det vil jeg da absolut have i baghovedet. Det er altid så fint med tanker fra jer. Og jeg er så glad for, at du har kunnet bruge de andre to. Virkelig! Jeg skal nok lægge mig i selen;)

  xxCharlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...