I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Roser når det regner

Indrømmet, det er en smule surt at have arbejdet 24/7 de sidste solrige måneder og så have regn så længe øjet rækker, fra sin første feriedag. Så hvor jeg havde planlagt solcreme og endeløse dage ved stranden, står den nu på ansigtsmasker, vattæpper og duftlys.

Én ting følger dog min sommer, uanset vejr, og det er roser. I tekanden, som sirup og i mine skønhedsprodukter. Da jeg var barn lærte jeg ellers at lave rosenvand af min mormor, af rosenknopper der trækker 3 dage i destilleret vand (opskriften på min yndlings-rosengelé finder du her – den er virkelig god på boller og til at søde din te). Jeg får det sjældent lavet længere, i stedet bruger jeg flittigt denne fine version i stedet, der i øvrigt også er eminent i håret til at spare en enkelt hårvask. Den har fast plads i min sommerferie og på hylden i mit sommerhus.

De sidste par somre har jeg også tilføjet denne fantastisk maske til mit rosenrepertoire. Den dufter fuldstændig som at gå en tur i den berømte rosenhave i Kongens Have, og så har den det dér franske gommage-touch som jeg elsker. Rosengløden, man får af den, er absolut heller ikke at kimse af.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...