I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Embed HTML not available.
Skønhed

Restylane på den røde løber

Jeg lovede at vende tilbage de kendte danske kvinders – og mænds – skønhedstips fra den røde løber til DANSK Fashion Awards for nylig. Benedicte Balling, der var ude med videokameraet, spurgte nemlig også om deres forhold til Botox, Restylane og plastikoperationer. Hør hvad blandt andre Caroline Fleming, Lina Rafn, Electric Lady Lab og ikke mindst Gun-Britt har at sige til det i videoen herunder. Gun-Britt vandt nemlig på et tidspunkt et gavekort på 20.000 kr. til netop denne slags behandlinger. Hør, hvad hun gjorde med det. Har du lyst til at dele din egen mening om sagen, så gør det meget gerne i kommentarerne herunder. Det er altid interessant at høre fra jer. 

Se også Hæmoridecreme og Bee Venom

Beautiful Danish celebrities like tv-host Caroline Fleming, Infernal Lead Singer Lina Rafn, Electric Lady Lab Lead Singer Stine Hjelm and hair guru Gun-Britt reveal their view on Botox and Restylane in this video from DANSK Fashion Awards 2012

Produktion: Benedicte Balling

4 Kommentarer

 • Svar
  Vibeke Lentz
  2. juni 2012 kl. 10:23

  Så lige det fineste billede af dig i Alt for D. Hold op hvor ser du godt ud. God weekend.

 • Svar
  Mette N.S.
  2. juni 2012 kl. 12:57

  Jeg synes det er ærgerligt at dine videoer i så dårlig kvalitet. Jeg ved at det er den dårligste kvalitet man kan uploade på youtube.

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  4. juni 2012 kl. 09:32

  Kære Vibeke,

  Mange tak for din søde hilsen! Det skal jeg sige videre til fotografen;)

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  4. juni 2012 kl. 09:33

  Kære Mette,

  Tak for din mail. Jeg er da ked af, at du oplever, at videoerne er i så dårlig kvalitet. Jeg har ikke fået andre lignende tilkendegivelser, og hos mig går de fint igennem, men jeg skal da meget gerne tjekke op på det.

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar