I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
21-days cleansing challenge

Renseritualer er som medicin

Vi bliver lige lidt i samme boldgade som sidste indlæg (mest fordi det er en af mine hofsager, kæpheste eller yndlingsemner, om du vil). For der er så pokkers meget mere i den renserutine end du måske lige giver den kredit for, når du hader den som pesten dér ved 22-tiden om aften og allermest har lyst til at krybe under dynen uden.

Hvis du følger med i mine skønhedsbedrifter rundt omkring og her på skønhedsbloggen, så har du ganske sikkert både hørt og læst mine ord om, hvor stor en indvirkning gode skønhedsritualer har på dit mentale helbred. Jeg skriver det gerne igen – der er depressionslæger i London, der bruger netop renseritualer (såvel som bade og manicure) i behandlingen af deres patienter, og tada, det viser sig, at man faktisk kan skrue ned for medicinforbruget, når de pågældende patienter begynder at tage sig af sig selv. Mærke sig selv. Er det ikke fantastisk? Så spring ikke over. Tænk hvad det kan gøre for os alle i en hektisk hverdag, at vi lige tager fem minutter ud til at mærke os selv (eller blot ét minut, hvis det er hvad du har til rådighed – længere tager det ikke med Micellar Water). Lad mig gerne høre, om I er begyndt at nyde processen. Bare lidt.

Og husk at vi sætter en luksus-spadag for to på højkant blandt jer, der deler og kommenterer (og tusind tak til jer, der allerede gør – det er en fornøjelse at høre jeres tips og erfaringer). Hashtags er #micellarfaces #micellarchallenge #ilovebeautydk

14 Kommentarer

 • Svar
  Karen
  14. maj 2015 kl. 07:48

  Kan det passe….. Har i efterhånden mange år haft “kratere” i panden, eller med andre ord elementer i huden, som minder om mini-små vulkaner (forhøjninger med relativt stort hul i midten)…. og synes, det virker som om, at de bliver mindre

 • Svar
  Anne Vibeke Westerberg
  14. maj 2015 kl. 09:39

  Det er en spændende vinkel, Charlotte! Hvad er det for et kit du viser her? Og jeg har villet spørge dig om dette igennem et stykke tid (desværre urelateret til dette emne). Hvad er din holdning til farmaceuticals? Jeg nærmer mig de 40 år og kan godt begynde at se lidt linjer, jeg har prøvet en serum fra Skinceuticals der skulle rette lidt op og give huden glød. Jeg synes faktisk at min hus blev ret flot!
  Hav en god fridag!
  Kh. Anne

 • Svar
  Tenna Zarp Munkgaard
  14. maj 2015 kl. 10:36

  I går da klokken var omkring midnat og jeg havde fået kørt mig selv totalt træt (i disse dage vågner jeg kl 03-04 og kan ikke sove mere, hvis jeg går i seng kl 22. Kroppen mener bare, at den er udhvilet), havde jeg virkelig overhovedet ikke lyst til at skulle til at rense mit ansigt! Men men men, jeg vred lidt ekstra ud af mig, satte mig ned, tog fat om flaske og vatrondeller og begav mig ud i det alligevel.
  Sandheden er jo, at det ikke tager mere end et par minutter at få renset huden ordentlig og det er, hvis man tager sig god tid.
  Det føles rart at få taget dagen af ansigtet og der kommer ikke sorte pletter på pudebetrækket efter mascara 🙂 Havde det været et spørgsmål om en masse med vandpjaskeri så var jeg nok hoppet i seng uden rens (sådan har det været så mange gange før men ikke mere).
  #micellarfaces #micellarchallenge #ilovebeauty

 • Svar
  Solveig
  14. maj 2015 kl. 11:32

  Det er egenomsorg

 • Svar
  Tine
  14. maj 2015 kl. 14:10

  Jeg sagde til en af mine venner forleden, da vi tilfældigvis kom ind på emnet, at hvis jeg ikke kunne rense min hud, pleje den og bare tage mig af mig selv på den måde, så tror jeg at jeg ville være depremeret. Jeg får et boost hver gang jeg renser min hud og plejer den med alle mine magiske cremer (men HUSK, ingen creme er magisk uden en god renserotine!)

 • Svar
  Anette Ninon
  14. maj 2015 kl. 17:34

  Jeg er meget begejstret, har været syg og træt, men klaret rensning med
  #micellarfaces #micellachallenge # ilovebeauty hjælpen er fantastisk.

 • Svar
  Tina J.
  14. maj 2015 kl. 21:36

  Ja, renseproceduren er en del af aftenrutinen, af med alt lige fra mascara til parfumen på halsen. Jeg er blevet lige så stor fan af #micellarfaces som af #ilovebeauty

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  15. maj 2015 kl. 12:30

  Kære Karen,

  Hurra! Og ja, det kan godt passe, så hvis du synes, at det er blevet mindre, så er det ganske sikkert blevet mindre. Hvor er det dejligt for dig, hvis det kan bedres. Lad mig endelig høre, hvordan det går. Tak fordi du skrev.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  16. maj 2015 kl. 16:49

  Kære Anne Vibeke,

  Kittet er en Smiley-parfume, som blev lanceret for et par år siden. Med duftnoter der har en effekt på sindet – på den gode måde. Guerlain lancerede også en creme på et tidspunkt med lignende duftnoter. Jeg tror desværre ikke, at de fås længere herhjemme. Måske for avanceret? Eller for tidligt. Smiley-parfumen har jeg set i udlandet, så du kan evt. kigge efter den næste gang, du er på rejse.

  Mht. pharmaceuticals, så tænker jeg, at du mener cosmeceuticals, der er en sammentrækning af ‘cosmetics’ og ‘pharmaceuticals’ (ikke for at rette, men blot lige for at få det på det rene, da der er megen diskussion om netop dette). Akkurat som med alle andre produktgrupper findes der gode og dårlige produkter, men Skinceuticals, som du nævner, hører i mine øjne absolut til de gode. Jeg benytter mig også selv af dem, når jeg gerne vil have noget, der vitterlig gør en forskel på huden. Så giver det dig et godt resultat og en smuk hud, så synes jeg endelig, at du skal fortsætte.

  Og alle spørgsmål er velkomne hvor som helst her på bloggen. Det gør ikke noget, at det ikke er relateret;)

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  16. maj 2015 kl. 16:52

  Uh ja, Tenna, jeg kender absolut godt den dér med, at man virkelig skal hive sig op (især hvis man – som jeg ofte gør – falder i søvn på sofaen om aftenen). Godt du hev dig op. Du er sej! Bliv endelig ved med det.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  16. maj 2015 kl. 16:53

  Det er det, Solveig, af bedste slags;)

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  16. maj 2015 kl. 16:56

  Kære Tine,

  Det er jo ren hjernevask, det her – når rens også sniger sig ind i de daglige samtaler!;) Jeg er stolt! Og dejligt at du har det sådan.

  Du har helt ret. Ingen cremer har mulighed for at gøre noget som helst godt (eller magisk), hvis huden ikke er renset. Jeg vil gå så langt som til at sige, at man spilder sine penge, hvis man ikke renser.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  16. maj 2015 kl. 16:57

  Kære Anette,

  Dejligt at vi har kunnet være med til at gøre din sygeperiode blot en smule mere tålelig. Jeg håber, du er på højkant igen.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  16. maj 2015 kl. 16:58

  Kære Tina,

  Tak for din hilsen, og dejligt at du er glad for både Micellar Water og for skønhedsbloggen her. Det sætter jeg virkelig stor pris på;)

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar