I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
21-days cleansing challenge

Marilyn Monroes skønhedshemmelighed

Du ved allerede, at Marilyn Monroes favoritparfume var Chanel No. 5 – det eneste hun sov i om natten (om morgenen tog hun isbade i et badekar tilføjet Chanel No. 5 for at holde kroppen stram).

Men vidste du, at hun var kendt for at bruge halvanden time om dagen på at lægge makeup, herunder fem lag læbestifter og glosser i forskellige røde nuancer for at opnå den perfekte, fyldige mund? Til gengæld var hun også yderst omstændig med at fjerne det hele igen om aftenen. Efter sigende skyllede hun sit ansigt femten gange efter hver ansigtsvask for at få det helt rent og for at undgå akne. Det behøver du ikke, når du bruger Micellar Cleansing Water. Faktisk behøver du slet ikke vand overhovedet, for Micellar Water fjernes blot med en vatrondel. Flere af jer har spurgt, om det betyder, at man ikke MÅ bruge vand sammen med Micellar Water. Det må du selvfølgelig gerne, hvis du godt kan lide vand i ansigtet, fx om morgenen. Men du behøver det ikke (og ja, Micellar Water fjerner også din læbestift, selv hvis du bruger mange lag som Marilyn Monroe).

#micellarfaces #micellarchallenge #ilovebeautydk

 

7 Kommentarer

 • Svar
  Mai O.
  15. maj 2015 kl. 19:29

  Den gode Marilyn Monroe. Den emblematiske feminine kvindelighed.

  Og så har jeg faktisk tænkt på, om man bør ‘dobbeltrense’? Når jeg fjerner make-up med en vatrondel og ikke en skum eller ansigtvask eller hvad nu, så har jeg sådan en trang til at dobbeltrense, hvis jeg har haft make-up på – så det gør jeg. Altså, at rense hele ansigtet én gang og derefter med en ny vatrondel og et nyt tryk #micellarwater – så føler jeg mig HELT ren. Ved første vatrondel kan jeg godt have den der fornemmelse af at tvære make-uppen rundt i hele mit ansigt. Også selvom jeg næsten ikke bruger noget 😉

  Hvor mange vatrondeller bruger I?
  #garnierdanmark #micellarfaces #micellarchallenge #ilovebeautydk #micellarwater

 • Svar
  Henriette J
  15. maj 2015 kl. 23:00

  Er så begejstret for Micellar Cleansingwater!!! Har da den fineste hud ligenu:) Har altid renset men er under challengen virkelig blevet bevidst om at jeg ikke behøver alt det VAND for at blive ren. Har dog ligesom Mai O en fornemmelse af at skulle rense to gange. Først en gang for at ta’ makeuppen og så en gang mere for at få det sidste med.

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  16. maj 2015 kl. 17:01

  Kære Mai,

  Rigtig godt spørgsmål. Som udgangspunkt kan de fleste klare sig med blot en enkelt gang rens med Micellar Water. Selv bruger jeg en vatrondel til øjnene og én til huden. Men jeg kender udmærket følelsen af lige at skulle rense efter, og det kan du udmærket gøre, hvis du har det sådan. Du kan let se på vatrondellen anden gang, om det er nødvendigt. Hvis den er helt ren, så kan du fint klare det med en enkelt gang.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  16. maj 2015 kl. 17:07

  Jamen altså, Henriette, hvor er det dejligt at høre! I er fan.. så seje allesammen. Det varmer mit skønhedshjerte;)

  Og rens du bare to gange, hvis du har det bedst med det. Se evt. mit svar ovenfor til Mai.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Sarah
  17. maj 2015 kl. 12:54

  Wouw, nu er jeg altså også officielt heeelt med på denne fuldt ud berettigede rensnings-hype, og jeg sværger: jeg skal aldrig rense mit ansigt med andet 🙂

  MEN jeg har altså også min tvivl om det er nok bare med to vatrondeller – om man netop ikke bare kører makeuppen ( men jeg har altså også hver eneste dag fuld skrue på med foundation) og snavset yderligere rundt i hele ansigtet?? Den anden aften brugte jeg en engangsskumklud i stedet for vat, men det kan godt være, det bare er fikse idéer i mit hoved. For som Charlotte også tidligere har skrevet; det tager så og så mange dage ( mindst 21) at starte nye vaner.

  Noget andet er – ved I hvor man køber rensevandet henne i “almindelige, fysiske” butikker? jeg er nemlig ikke stødt på det – kan se man kan købe det inde på Matas hjemmeside.

  Kh Sarah

  #garnierdanmark #micellarfaces #micellarchallenge #ilovebeautydk #micellarwater

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  17. maj 2015 kl. 20:22

  Kære Sarah,

  Tak for din hilsen, og dejligt du er med – og overvundet;)

  Mht. dit spørgsmål, så bruger jeg selv én vatrondel til øjnene og én til huden, og det er umiddelbart nok. Du kan altid køre en ekstra renserunde, og hvis der er noget tilbage på vattet, så er den berettiget. Ellers behøver du det ikke. Det er i øvrigt bedst at bruge vat, da Micellar Water er formuleret til vat (formlen virker som en magnet på snavs og makeup på den måde).

  Garniers Micellar Cleansing Water fås alle steder, havde jeg nær sagt. Både hos Matas, Magasin og i udvalgte supermarkeder.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Tine Hagelquist
  18. maj 2015 kl. 01:16

  Marilyn Monroe vat en stor beunder af Ernu

  Marilyn Monroe ganske rigtig vaskedes hendes smukke ansigt mange gange da hun fjernede hendes Max Factor make up . Hun var nemlig en stor fan af Erno Laszlo som anbefalede at splashe ansigtet 20 gange med hans rense sæbe ( kan stadig købes) i en Bowl (eller vaske kumme) i varmt vand og efterfølgende splashe 10 gange med koldt vand . Som Dr Laslo sagde, se på de fine flade sten du finder på stranden, the harvest of the water..så der er nok noget omkring alt den splashing….

Efterlad en kommentar