I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
ILOVEBEAUTYboksen

Psst … vi har en lille beautyboks til de hurtige i pavillonen i morgen

Måske kan du huske vores seneste lykkepose-boks som blev revet ned af hylderne hernede i skønhedspavillonen en lørdag formiddag for et halvt års tid siden. Det var en pludselig indskydelse fra min side (som det ofte er, spørg blot pigerne hernede) og derfor var det ekstra dejligt, at I var med på den. Det handlede nemlig ikke kun om hurtige indskydelser, men også om mere langsom bæredygtighed.

Langt de fleste af de produkter, vi har på hylderne hos os, har et bæredygtigt sigte, selv om skønhedsbranchen generelt stadig er noget af et emballage- og produktoverflødighedshorn. Det er i manges optik en del af det, når man først skal åbne den knirkende cellofan, dernæst den guldbelagte æske for at nå ind til silkepapir og en plastopsats, hvor produktet står på. Sidste jul lokkede jeg Shane til at lave den fineste julepynt til min pavillon af netop al den fine overskudsemballage, som mange af jer spurgte på, så i år er Shane og jeg i gang med et fint lille juleprojekt, som I også kan få glæde af. Hold endelig øje herinde.

Men tilbage til beautyboksen. Vi har, som sidst, ryddet alt på hylder og i gemmer herinde i pavillonen for overskydende produkter fra tidligere ILOVEBEAUTYbokse, for produkter vi har tjekket ud i forbindelse med beautybokse og en masse andre projekter, og ja, så har vi også hjulpet et par skønhedsmærker af med nogle fine sager, der lå og kedede sig på deres lagre.

Det er der kommet 50 helt særlige beautybokse ud af, fyldt med fine, dejlige, uimodståelige og absolut brugbare skønhedssager som kan komme ud og glæde nogen (måske dig) i stedet for blot at ligge. Der ligger fine sager lige fra hårkure, konjac-sponges, håndcremer og små parfumer til ansigtsolier, mists, neglelakker og renseprodukter. Der er teer, pincetter, læbestifter og mini-mascara. Og der er kultcremer, bodywash, serum og scrubs. Tænk Hermès, Lancôme, Jurlique, Caudalie, Apot.Care og meget mere.

Alle bokse er forskellige, tænk det lidt som en lykkeboks, men har nogenlunde samme værdi, og den er langt højere end dét, du betaler (alle bokse indeholder minimum 8 produkter.) Vi har nemlig sat en bæredygtig pris på 200 kr. pr. boks og vi sætter dem til salg i morgen, lørdag, hernede i skønhedspavillonen i Kongens Have, hvor vi holder lørdagsåbent fra 11-15. Så kom ned forbi Kronprinsessegade 23, hvis du vil have fingrene i en af dem.

Og ja, det er selvfølgelig små-irriterende, hvis du bor i Rønne, Vejle eller Ålborg, men vi har ikke mulighed for at sælge dem til den pris, hvis vi skal håndtere pakning, porto og posthus. Men fortvivl ikke. For den næste ILOVEBEAUTYboks, som du kender den, er lige om hjørnet. Vi har lavet den fineste (virkelig) adventskalender-boks til jer og den kommer medio november, så du kan have den klar til 1. søndag i advent. Vi har lavet 300 styk af dem, da vi er ret sikre på, at de vil falde i virkelig god jord. Os, der har haft fingre i den, vil allesammen gerne have én til os selv. Vi fortæller meget mere snart for den har et særligt tema og sigte.

Lykkepose-boksen er således et lille ekstra bæredygtighedsinitiativ som jeg håber I vil tage lige så godt imod som sidste gang. Vi glæder os i al fald til at se jer hernede i morgen lørdag mellem klokken 11-15.

6 Kommentarer

 • Svar
  Merethe
  26. oktober 2018 kl. 20:08

  Kære Charlotte
  Kigger lidt på Gau-sha mit ansigt ser gråt og bleg ud og det vælter ud med appelsinhud men området er nyt for mig
  Hvad skal man vælge? Wear to start
  Merethe

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   26. oktober 2018 kl. 20:17

   Kære Merethe,

   Glæd dig, du har virkelig noget til gode. Hvis du ønsker en Gua Sha til både krop og ansigt, skal du vælge vores Gua Sha to Go. Den kan bruges både til appelsinhuden og (flapper)armene, og til ansigtet. I ansigtet skal du altid huske at bruge Gua Sha’en sammen med olie, så du ikke trækker unødigt i huden. På kroppen kan den bruges enten på tør hud eller med olie alt efter hvad du foretrækker og bedst kan lide. Jeg bruger ofte selv min i sofaen, mens jeg alligevel ser TV eller noget andet, så jeg bruger den uden olie. Men det er op til dig.

   Hvis du bor i nærheden af Kongens Have, så kom ned forbi os – så kan vi hjælpe dig face-to-face.

   Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Louise Eckhardt
  28. oktober 2018 kl. 16:52

  Blev alle boxe solgt lørdag? Ellers vil jeg meget gerne kigge forbi og købe ?

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   28. oktober 2018 kl. 18:56

   Hej Louise,

   Tak for din hilsen. Der er to tilbage – du skal være velkommen. Vi har åbent igen fra onsdag klokken 11.

   Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Mia-Maria
  1. november 2018 kl. 06:45

  Øv at man bor i Jylland.
  Apropos vippeserum. Er nødt til at høre om du ved noget om nanolash. Den har jeg haft bestilt inden jeg fik læst om optilash.

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   1. november 2018 kl. 08:24

   Hej Mia-Maria,

   Ja øv lige med denne. Men der kommer masser af andre fine sager som vi sender;)

   Jeg kender ikke Nanolash og jeg synes ikke at der kommer det store op, når jeg googler. Men ordet ‘nano’ stejler jeg altid lidt over. Nano betyder, at molekylerne er bittesmå og potentielt kan gå dybere ind. Hvis Nanolash indeholder prostaglandin eller andre stoffer som kan være hormonforstyrrende, så ville jeg til enhver tid undgå nano.

   Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...