I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
ILOVEBEAUTYboksen

Psst … ladies, there is a new box in town

Hvor gerne jeg end vil ‘gemme’ julen til 1. december, så sniger den sig ind på mig hvert år allerede i november. I sidste uge kunne du få et lille indblik i mit julehjem i Alt for Damerne og min indbakke flyder over med invitationer til julerier af alskens slags. Som i går hvor jeg tog min søn med ind for at kaste sne på Illums nye julevinduer. Vi har selvfølgelig også gang i de fineste julesager, så gem lidt af dine ønsker.

Men først skal vi afsløre den nye ILOVEBEAUTYboks, der er en ganske særlig én af slagsen. Og hvis julen også allerede så småt har fået taget i dig med alt, hvad dertil hører af gaveindkøb, julefrokoster, planlægning, juleklip, småkagebagning og tid, der løber alt for hurtigt, så er den absolut noget for dig.

Det er en adventsboks med 4 fine fine gaver (faktisk 5 gaver, det skal jeg nok vende tilbage til), så du hver søndag i advent kan åbne en pakke med skønhedssager, der hver især har en særlig tanke bag. Det forklarer jeg altsammen meget mere om i den video, jeg, som altid, lægger op i forbindelse med ILOVEBEAUTYboksene.

Vi slipper adventsboksen løs på onsdag klokken 20.30, så hold dig endelig til, hvis det lyder som noget for dig (det er det, tro mig). Vi har lavet 300 styk denne gang, så der skulle gerne være nok til alle, der vil glæde sig selv (eller andre) med små fine pauser i julemåneden.

10 Kommentarer

 • Svar
  Dorte
  11. november 2018 kl. 20:26

  Ih glæder mig allerede? hvornår bliver videoen lagt op?
  Bh
  Dorte

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   12. november 2018 kl. 12:45

   Kære Dorte,

   Det kommer altsammen løbende de næste par dage, så hold dig endelig til;)

   Mange hilsner, Charlotte

   • Svar
    Malene B Noel
    14. november 2018 kl. 20:49

    Virkelig ærgeligt, at jeg ikke nåede der ? Jeg ventede og var helt klar kl. 20.30. Men jeg kunne ikke gennemføre betalingen. Og da det endelig lykkedes, var min kurv tom og boxen udsolgt ? Måske der var lidt for mange, der prøvede at betale på én gang? Kærlig hilsen Malene

    • Svar
     Charlotte Torpegaard
     14. november 2018 kl. 21:59

     Kære Malene,

     Tak for din hilsen, og ja øv, hvor ærgerligt. Der var virkelig mange om buddet på meget kort tid, så de hurtigste, der lykkes at gennemføre, får boksen. Men ja, der var mange på samme tid, så måske det gav en smule forsinkelse, selv om systemet er gearet til det (det er samme platform som The Kardashians bruger til deres webshop, og de genererer jo en del mere trafik trods alt). Jeg håber det lykkes en anden gang.

     De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Marianne Zehler
  12. november 2018 kl. 10:07

  Ja, jeg er også spændt på videoen 🙂

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   12. november 2018 kl. 12:46

   Kære Marianne,

   Hvor dejligt at høre at det vækker interesse;) Der kommer løbende mere information om adventsboksen de næste par dage, så hold øje herinde, på Instagram og i vores nyhedsbrev. Vi lægger også op på Facebook, så der skulle gerne være masser af muligheder for at se det.

   De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Joanna Jørgensen
  12. november 2018 kl. 18:43

  Jeg glæder mig mega meget ?????

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   13. november 2018 kl. 17:41

   Kære Joanna,

   Hvor dejligt at høre. Den er også virkelig fin. Jeg fortæller mere i en video meget snart, så hold dig endelig til.

   De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Anni Filt Sørensen
  13. november 2018 kl. 14:19

  Bliver boksen også til salg i din lille fine butik? Eller kun web-salg?
  Kh Anni

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   13. november 2018 kl. 17:44

   Kære Anni,

   Tak for din hilsen. Som regel når den aldrig til butikken, men bliver udsolgt på nettet i løbet af kort tid (læs: indenfor 10 minutter). Vi har dog lavet 300 styk denne gang, og håber at det betyder, at der er lidt bedre tid til at få fingre i dem. Men jeg vil anbefale dig at holde dig til online fra 20.30, hvis det er noget, du gerne vil have fingre i. Skulle der være nogen tilbage, så stiller vi dem naturligvis også til salg i butikken.

   Under alle omstændigheder kan du altid købe på nettet og vælge afhentning i pavillonen, så du sparer porto. Så stiller vi den klar til dig (dog kan adventsboksen først afhentes fra onsdag i uge 47, så ingen smugkigger (alt for meget) inden advent;)

   De bedste hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar