I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Hvordan engle får deres glød

Hvis vi skal blive et øjeblik i skumfidusverdenen, så afholdt undertøjsgiganten Victoria’s Secret forleden aften deres årlige show. Det går ikke ubemærket hen og du er sandsynligvis også blevet eksponeret for en engel eller to på de sociale medier.

Det er kun de ypperste modelnavne, der kan tilslutte sig Victoria’s Secret Angels. Navne som Heidi Klum, Angela Lindvall og Gisele Bündchen har gennem tiden fået deres vinger som Victoria’s eftertragtede skønhedsengle, og denne gang var det blandt andet søstrene Hadid (Bella og Gigi) og Kendall Jenner, der betrådte det glitrende podie, mens Shawn Mendes gav livekoncert.

For en ting er, at de får vinger (og at en af dem i øvrigt fik lov at bære den specialdesignede Harlequin Fantasy Bra, påsyet mere end 2.300 diamanter, der tilsammen nærmer sig små 150 karat og 3 millioner kroner). En anden er, at de altid er udstyret med de mest kridhvide tænder (Go Smile), katteøjne (brun eyeliner), engleglød (gylden highlighter) og milelange ben (gode gener). En del af dem har også Vintner’s Daughter som deres favorit til ansigtet.

På kroppen er body blur og selvbrunerdrops hemmeligheden (hey, de har jo ikke noget tøj på dér på podiet, så huden skal se lige så perfekt ud som deres smil). Hvad de to ting er for noget, kan du høre i et indslag, jeg lavede forleden i Aftenklubben på NOVA FM. Det er lige her (det tager et lille kvarter, så smæk benene op og snup en kop te imens).

Min egen ultimative favorit til glød på kroppen er denne (også perfekt til kommende julefrokoster og festivitas).

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...