I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Psst … en lille servicemeddelelse

Vi ved det godt. Julegavekatalogerne vælter ind, selv om de færreste er nået til overhovedet at tænke på medarbejderjulegaver i disse surrealistiske tider, hvor det for mange gælder om blot at holde hovedet oppe og benene nede.

Men julegaverne er måske om noget værd at give en ekstra tanke i år, hvor alle har knoklet eller tilpasset sig ekstra for at få det hele til at køre. Og måske kunne det sågar være at vinkurven, kaffekoppen eller juleuroen netop i år skulle skiftes ud med lidt ekstra omsorg i pakken.

Og hvorfor skriver jeg så det herinde?

Det gør jeg fordi flere af jer, der læser med, køber medarbejdergaver hos os. Det gælder både julegaver og fødselsdagsgaver og – de sidste måneder – gaver til medarbejdere, der arbejder hjemme eller har været fleksible og knoklet ekstra i en svær tid.

I år har vi derfor rustet os ekstra for at gøre det så nemt og enkelt som muligt for jer at bestille. Vi har lavet 6 pakker med kærlig omsorg til disse medarbejdere og dem pakker vi naturligvis smukt ind (pakkerne, forstås). Præcis som vi er kendte og berømte for. Andre variationer, gavekort eller yndlingsprodukter i pakkerne kan naturligvis også lade sig gøre.

Send endelig en mail til sara@ilovebeauty.dk hvis du ønsker vores materiale tilsendt.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...