I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Postkort fra Italien (man har jo lov at drømme)

Så det gør vi. Drømmer. For vi har netop og eksklusivt fået de nye farver fra Kure Bazaar ind ad døren og de er hvad man vist med et fint italiensk ord kan kalde: Magnifico.

Java er som en sød, saftig italiensk blodappelsin (dem er jeg voldsomt til fals for i øjeblikket, udskåret i fine stykker og med lidt mynte on top). Farven er lidt mere orange end den er rød, og netop orange står for kreativitet og glæde. Den er fuld af forår.

Og så er der Magnifico som har samme farve som det mørke træ på de gamle balkoner på lejlighederne i små stræder med vasketøj på snore og en lille stol at sidde på og nyde livet og en espresso. På fingrene er farven chic på italiensk manér. Udover en masse andet siges brun at stimulere appetitten, og det er jo om noget italiensk. Appetitten på italiensk mad – og på livet.

Sidst men ikke mindst er der Puglia, der er den der rødbrune farve som er kendetegnende for Puglia-regionen (og som i øvrigt altid sidder på fingrene af blandt andre Victoria Beckham og Meghan Markle). Den er superfin alene, og også i kombination med Java, hvor du har forskellige farver på de forskellige fingre.

Tag med en tur til Italien her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...