I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Your best sleep yet

På fredag 19. marts er det World Sleep Day og jo, det er der noget der hedder. Og det er vigtigt. For stadig flere af os døjer med søvnudfordringer, der har indflydelse på alt lige fra humør og fysik til overskud, sundhed – og ja, du gættede rigtigt. Din hud.

Dårlig søvnkvalitet kan handle om mange ting alt efter hvor man er i livet. For meget om ørene, overtræthed, en baby der ikke vil sove, hormonelle udfordringer eller, som mange oplever det nu, perioder hvor vi bliver hevet gevaldigt ud af vores comfortzone og skal genfinde fodfæste.

Uanset årsagen er der 3 ting der beviseligt får din soverytme in sync:

1. Varme bade – når du tager et varmt bad (eller fodbad) med magnesium afslapper det kroppen og giver ro ligesom varmen fra badet gør dig døsig

2. Aromaterapi – visse dufte har en beroligende effekt på krop, sind og nervesystem

3. Ritualer – faste ritualer der gentages hver aften op til sengetid har vist sig at hjælpe hjernen med at falde til ro og tune den ind på søvn

Disse tre punkter har vi sørget for at opfylde i det fine sleep kit vi har lavet i anledning af World Sleep Day. Det indeholder således både Verdant Alchemy Yoga Om Bath Salts med grapefrugt, ylang ylang og basilikum der virker som et blødt tæppe om en træt krop. Det indeholder også skønhedssøvnsfavoritterne Beauty Sleep Face Mist og Sleep Tight Beauty Balm (i særlige størrelser), som er de to ansigtsprodukter til natten, som Vogue har kaldt for ‘their best sleep yet’.

Med i kittet får du også vores egen I Love My Bed Calming Botanical Roll-On som bør stå på alle natborde (og er virkelig god hvis du har det med at vågne om natten). Den er også god til at klare sindet om dagen og skabe fokus.

Du får et brev af Edo Goodnight Tea, et brev med Muti Anti Age Night Cream Plus som også er god som ansigtsmaske, og så får du en Palo Santo – vores populære træ fra Sydamerika som renser luften og skaber god energi.

Det er som sagt først på fredag at det er World Sleep Day, men vi råber op om det allerede nu, så de søvnudfordrede af jer, der gerne vil sove lidt bedre, kan nå at have det på dagen. Det er altid godt at starte nye rutiner på en specifik dag og med et specifikt mål.

Og så kan du sove sødt hele weekenden.

PS: Sovekittet har en samlet værdi 750 kr. og kommer i et begrænset antal. Det koster 499 kr. Du finder det her<<

NOTE: Søvnkittet blev hurtigt udsolgt og mange ville gerne have fingre i det. Det er lykkedes os at lave et lille ekstra parti, så gik du glip af det første gang, så skynd dig ind her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...