I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
ILOVEBEAUTYboksen

Podcasts og flyvende spa’er

Bare fordi jeg har mine (skønheds)hænder fulde i disse dage i forbindelse med min lille skønhedspavillon, så skal I jo ikke snydes for tips og tricks, der kan gøre jeres hverdag både lettere og smukkere. For nylig var jeg inviteret ind i studiet hos Benedicte Balling på NOVA FM til en sommersnak om alt lige fra hvilken vej bikinien skal vende og hvilken form den skal have lige til, til strandhår, solcreme og hvad jeg altid pakker i kufferten. Du kan få det hele med, hvis du lytter til podcasten lige her<< Og nu vi er ved det med kufferten, så vil jeg lige hurtigt afsløre, at min næste ILOVEBEAUTYboks handler om netop dét. Den indeholder nemlig mit yndlings-rejsekit, både til selve ferien og til de lange flyture, som jeg ynder at forvandle til en flyvende spa. Den kommer på hylderne i denne uge, så hold dig endelig til, hvis det lyder som noget for dig (jeg lover, at dine flyveture aldrig bliver det samme igen – og heldigvis for det).

6 Kommentarer

 • Svar
  HeleneR
  20. juni 2016 kl. 15:57

  Iiiih kommer der en box mere 🙂 glæder mig glæder mig glæder mig !!!

 • Svar
  Rie Dyrnes
  20. juni 2016 kl. 16:44

  Det lyder spændende :O)

 • Svar
  HeLene
  21. juni 2016 kl. 19:34

  Er spændt på at høre om hvad du bruger til det flyvende spa!

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  22. juni 2016 kl. 15:17

  Ja, HeleneR – I skulle jo nødig gå hen og mangle noget over sommeren;)

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  22. juni 2016 kl. 15:17

  Tak, Rie – den er lige op over;)

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  22. juni 2016 kl. 15:18

  Ja, HeLene, det lyder ikke værst, vel? Jeg lover, at det øger fornøjelsen med adskillige højder;)

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...