I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Ilovebeauty tips

Og sådan fik jeg åbnet pavillonen i går (jeg kan afsløre, at det inkluderer to skulderbrede politibetjente)

Det er ikke hver dag, at ens lille pavillon-pre-opening er ekviperet af to skulderbrede politimænd. Men de stod så fint på hver side af pavillonen i går aftes, hvor, ikke kun en lille udvalgt skare af chefredaktører fra modemagasinerne, men også den franske ambassadør Francois Zimeray deltog. Det var selvfølgelig på grund af sidstnævnte, at vi blev så fornemt passet på. Jeg har mødt den franske ambassadør en del gange efterhånden og hver gang bliver jeg positivt overrasket over hans velvalgte taler. Sådan én holdt han også i går, hvor han fortalte om, hvordan førende kvinder, under recessionen i Frankrig, skabte små saloner, hvor alt kunne debatteres, fra skønhed til verdenssituationen, og om hvordan vi, midt i en verden, hvor alt skal være stort, stort, stort, stadig mere værdsætter de små, personlige og mere intime indslag (min pavillon er ikke meget større end et dukkehus, så den må siges at høre ind under her). Temaet for denne uges popup som jeg laver i samarbejde med Lancôme – Café Lancôme – er netop ‘beauty conversation’ og jeg glæder mig meget til at være med til at åbne op for skønhedssnakken herhjemme, og ikke mindst til at invitere tyve af jer indenfor her sidst på ugen.

Jeg glæder mig også til en anden ting. Nemlig at afsløre indholdet af den næste ILOVEBEAUTYboks lige om et øjeblik …

16 Kommentarer

 • Svar
  Karina
  22. juni 2016 kl. 23:25

  Stort tillykke med din fine, lille oase midt i København. Det bliver en stor succes!

 • Svar
  Tina J
  22. juni 2016 kl. 23:35

  Pøjpøj med den 🙂

 • Svar
  Rie Dyrnes
  23. juni 2016 kl. 02:00

  Glæder mig til at besøge den lille pavillon :O)

 • Svar
  Anne H
  23. juni 2016 kl. 08:18

  Så fint og Très chic med de fine franske cafemøbler. Får lidt rejsefeber!
  Ser også spændende ud, med uroer malet på væggen, ser det ihvertfald ud som 🙂
  Kh Anne

 • Svar
  Line
  23. juni 2016 kl. 09:28

  Hvor ser det hyggeligt ud 🙂
  Glæder mig SÅ meget til den næste box!

 • Svar
  HeleneR
  23. juni 2016 kl. 14:57

  Tillykke med den fine pavillon, håber der bliver mulighed for besøg på et tidspunkt når man nu ikke var så heldig at være blandt de 20 der har vundet et besøg her i weekenden. Håber de bagefter skriver om hvad vi andre gik glip af 😉

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  23. juni 2016 kl. 19:05

  Mange tak, Karina, det var sødt skrevet;)

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  23. juni 2016 kl. 19:05

  Tak, Tina;)

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  23. juni 2016 kl. 19:05

  Jeg glæder mig til besøg, når jeg åbner ‘rigtigt’, Rie;)

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  23. juni 2016 kl. 19:07

  Åh, jeg har også virkelig meget rejsefeber i øjeblikket, Anne (jeg er så heldig at en presselancering i næste uge foregår i St Tropez, så dér får jeg forhåbentligt lidt af den styret). Det er små fine illustrationer på væggene;)

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  23. juni 2016 kl. 19:08

  Tak, Line – (og du kan faktisk allerede smugkøbe den næste beautyboks i shoppen nu;)

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  23. juni 2016 kl. 19:09

  Mange tak, HeleneR – og der kommer masser af muligheder for besøg og for andre fine skønhedsevents derinde, når jeg åbner ‘rigtigt’ til august. Det lover jeg;)

 • Svar
  HeLene
  25. juni 2016 kl. 19:33

  Det ser dejligt ud, jeg er som de andre spændt på at besøge den i virkeligheden fremover.
  Held og lykke med de skønne kommende events!

 • Svar
  Jytte Sommer
  26. juni 2016 kl. 13:15

  Tusind tak for en dejlig beauty cafe eftermiddag.
  Mange hilsner
  Jytte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  27. juni 2016 kl. 09:54

  Ja, kom når jeg åbner ‘rigtigt’ efter sommerferien, HeLene – og jeg lover at der kommer masser af andre popup-events, der er et besøg værd. Rigtig god sommer til dig.

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  27. juni 2016 kl. 09:54

  Absolut i lige måde, Jytte – det var virkelig hyggeligt at have jer på besøg;)

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...