I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Perfekte til kolde vinterdage

Blød som smør, siger Kirsten Kjær Weis selv om de fine Tinted Lip Balms, som er virkelig gode her i vinterkulden. Du får nemlig både let farve og udsøgt pleje i ét.

De fine Tinted Lip Balms er nemlig silkebløde på læberne og giver samtidig det fineste hint af farve på læberne – et let transparent look med blot en enkelt påføring, og lidt mere farve, hvis du påfører et par gange. Og der er noget for en hver smag; fra lys fersken til helt dyb rød, så du vil helt sikkert finde en (eller flere) der vil passe til dig og dit humør.

Finishen er blød som en balm; hverken glossy eller mat, og fornemmelsen på læberne er fjerlet og behagelig. De plejende ingredienser tæller blandt andet økologiske olier fra rose, oliven og paranød, samt hyaluronsyre og squalane som du sikkert kender som fugtgivere i hudpleje. Alle ingredienser er nøje udvalgt for deres evne til at trænge ind i den fine, tynde hud på læberne. På den måde ender du ikke med en klistret fornemmelse, kun bløde og glatte læber.

Som altid med Kjær Weis er den selvfølgelig ‘refillable’, så du blot køber en ny refill, når du har brugt den første op.

Find din vinterfavorit lige her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...