I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

På onsdag får vi besøg af Neada fra Lesse

Og befinder du dig i nærheden af skønhedspavillonen i Kongens Have, kan du få fornøjelsen af at møde hende. Hun er tidligere skønhedsredaktør i New York, der efter år i skønhedsbranchen med at teste alverdens produkter, besluttede at finde ind til kernen af, hvad huden egentlig har brug for.

Det er som oftest mindre end du tror.

Det første produkt var Ritual Serum, som hun gav til sine venner på amerikansk Vogue. Næste dag ringede de og spurgte, hvornår hun lancerede, og siden har de mest prestigefulde magasiner og skønhedsredaktører prist Lesse til skyerne.

Serien er enkel, kompromisløs, med et powerhouse af ingredienser, der både tæller gammelkendte remedier fra Australien, hvor Neada oprindeligt stammer fra, og tidens mest epokegørende og omtalte, som aktivt kul, gotu kola, mushrooms (Lesse har sågar en mist som har fået kælenavnet The Mushroom Mist pga. sin førende brug af netop mushrooms til hud og hudbarriere).

Fewer, but better er Lesses motto. Og transformerende bliver serien kaldt af førende skønhedseksperter, der fortæller, at de rækker ud efter Lesse, når huden er irritabel eller ude af balance.

Faktisk er Neada blevet kaldt for ‘the Marie Kondo’ af hudpleje, fordi hun – ligesom Marie Kondo – rydder ud i alt det, vi ikke har brug for, og sikrer til gengæld, at det, vi har tilbage, er det bedste af slagsen.

Neada Deters kommer til København på onsdag den 21. september for at lancere mærkets fine læbepomade (også med mushrooms til den tynde barriere på læberne).

Kig forbi os i skønhedspavillonen fra klokken 15.00-17.00 og mød hende.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...