I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Et efterårsmust til tasken (inklusive beauty bag)

Der er fyldt med dem langs stranden ved mit sommerhus og det er lige nu, de skal plukkes og enten tørres til te, fryses til smoothies eller koges til marmelade. Nogle bruger dem sågar til at lave vin.

Og så er de selvfølgelig eminente til huden.

Faktisk er rosehip – eller hybenkerne på dansk – en af de mest googlede skønhedsingredienser overhovedet. Det blev det efter den australske Victoria’s Secret-topmodel Miranda Kerr afslørede, at hun altid bruger det om natten. Hun er berømt for sin fantastiske glød og med det smukke genskin, som i mine øjne, kendetegner en sund hud. Og mange flere fik øjnene op for den særlige ingrediens, der er ekstra rig på antioxidanter som vitamin A og vitamin C, der både giver glød og mindsker linjer. Og så er c-vitaminet rigtig godt at inkludere i sin hudpleje her i eftersommeren, hvor solen alt andet lige har gjort sin indtog i huden.

Der er rosehip i alle vores ansigtsolier og endda ekstra af det i denne lille balm, som vi vil gå så langt som til at kalde for et efterårsmust. Den er fast inventar i min håndtaske, hvor den agerer alt lige fra læbebalm, brynbalm og highlighter til mirakelmiddel mod tørre albuer, tørre neglebånd, tørre kinder, tørre hænder og fødder – og tørt alt andet.

Ligesom de friske hyben er den også en rigtig god idé at plukke nu. Du får nemlig Balm Balms fine økologiske beauty bag med i købet som en lille gave til at opbevare den i.

Den fine beauty bag bliver automatisk og synligt lagt i din indkøbskurv, når du køber Little Miracle Rosehip Balm (så længe lager haves).

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...