I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

På kur (den gode slags!)

I går spenderede jeg fem timer på Skodsborg (kurstedet, that is). Jeg var inviteret op til en yogasession med Lone Hunæus, der introducerede mig for Kundalini yoga for første gang. Jeg er vant til Hatha og Astanga, og blev virkelig positivt overrasket over roen og det fokus, der hører til Kundalini. Alt foregår med lukkede øjne, hvad jeg fandt superbefriende i en verden af se, se, se. “Hvor travlt De end har det, så glem ikke, hver Dag, at gøre noget for Deres Sundhed,” lød det fra Skodsborg Kurhotels stifter Carl Ottosen i 1939. Hans sundhedsfilosofier om ‘lys, luft, vand, kost, motion og hvile’ er mindst lige så relevante i dag (og jeg fik dem alle afprøvet i går, inklusive den sunde kost tilføjet dejlige friskpressede safter). Det bliver ikke sidste gang.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar