I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Antioxidanter til krop og hud

Forleden ringede det på min dør og, hvad jeg troede var en fin buket blomster, viste sig at være et kålhoved. Med invitation til pressefrokost hos N’Age (det er dem, der laver hudforyngende behandlinger lige fra laser til Restylane) og medfølgende opskrift på Super Antioxidant Salat. Den lavede jeg om aftenen, og den er virkelig god. Så jeg skynder mig at dele den med jer her (jeg lagde den på Instagram allerede samme dag, men følger du mig ikke dér, så skal du selvfølgelig ikke snydes #ilovebeautydk). Bland kål (Savoykål smager fantastisk), æbler, avocado, feta, frisk basilikum og granatæble. Dressing af olivenolie, dijonsennep, hvidløg, honning, salt og peber. Voila, godt for kroppen og godt for huden.

 

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar