I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Opskriften på de smukkeste nude læber

Der er mange af jer, der spørger om såkaldt nude læbetoner i øjeblikket. Det ser nemlig altid virkelig smukt ud i magasiner og på kampagner, men det er ikke altid helt så ligetil at få det smukt selv. Ofte bliver farven for lys og looket for blegt, eller farven ligger ikke helt så pænt som man kunne ønske.

Men disse tre tricks virker med garanti (det ved rigtig mange af jer allerede):

 

  1. Det er noget nær det perfekte nude læbeprodukt, hvis du spørger mig. Fine bløde læber, let tonede i en naturlig farve som blot fremhæver din egen. Lidt som din egen læbefarve, blot fremhævet. Den er også perfekt, hvis du synes, at dine læber er blevet lidt blegere med årene og lige trænger til et lille pift. Easy peasy.
  2. Og så er der dette fine trick som du måske ikke lige havde overvejet. Men denne fine lipliner med kun de bedste økologiske ingredienser, er meget mere end en lipliner. Den fungerer også som den fineste nude læbefarve, hvis du bruger den på hele læben. Og jo, den er blød og giver en cremet følelse, når du bruger dem, men samtidig holder den perfekt, når den lige får lov at tørre.
  3. Og så er der synergi-tricket til de dage, hvor du har brug for at læbefarven holder lidt længere og er lidt dybere i tonen. Så bruger du begge af ovenstående produkter – først lineren og derefter liptinten ovenpå. Voila.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...