I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Back in Stock, ladies

Det er en af vores absolutte bestsellers i pavillonen (en gang hooked, altid hooked), og for nylig fik endnu flere øjnene op for den, da smukke Frida Hallqvist fortalte i sin Stories på Instagram, at det er den eneste exfolierende maske, hun kan bruge overhovedet. Frida har, som rigtig mange andre med hende, rosacea og det rimer ikke på hårde scrubs og exfoliators. Samtidig har man, med rosacea, brug for at fjerne de døde hudceller, så den friske hud kan komme frem og de efterfølgende plejeprodukter bedre kan trænge ind.

Ind kommer Green Ceremony Cleanser, som jeg stødte på første gang hos det hedengangne trendimperium Colette i Paris, hvor jeg fluks måtte købe den med hjem. Jeg har et blødt punkt, når det kommer til alt, der handler om matcha – den potente grønne skummende te skabt af hele te-bladet. Selve ceremonien omkring te-brygningen er også noget helt særligt, nærmest meditativt ritual. Det vil du også opleve med denne.

Jeg blev ikke skuffet. Denne matcha-cleanser giver den blødeste hud, fordi den ikke kun renser huden, men også eksfolierer og dybderenser blidt og effektivt med stor respekt for huden. Den skummer som en matcha, takket være kokosnød, der giver et nærmest babyskum til huden, mens koncentreret aloe vera-pulver dulmer inflammation og sensitivitet i huden. Spirulina og matcha virker som antioxidanter til huden.

Resultat? Den blødeste, mest glatte og strålende hud. Og jeg er blevet dybt afhængig. Så afhængig at jeg måtte få den hjem på egne hylder.  The rest is history.

Vil du vide, hvordan Frida Hallqvist ellers holder sin rosacea nede og sin glød oppe? Så læs med her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...