I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

On a rainy day (iler vi med at sende lidt god energi med i din pakke)

På sådan en dag hvor det styrtregner, og blæser oven i købet, kan vi vist allesammen godt bruge lidt ekstra god energi. Så det sender vi med som en særlig gave med alle ordrer i dag (torsdag) og vi har nok til alle.

Det handler om Palo Santo. Måske har du allerede været heldig at få det med i din pakke fra os, og hvis ikke så er muligheden der nu for at fylde rummet med gode vibrationer.

For Palo Santo er ikke et hvilket som helst stykke træ. Det stammer fra Sydamerika, hvor træet i århundreder er blevet brugt til bl.a. røgelsesritualer og til at skabe god stemning. Når du lader røgen fra Palo Santo brede sig, siges det at rense ud i stress og dårlige energier.

Det tager vi hellere end gerne med, dét med de gode energier.

Men tror du ikke på den slags, så er duften, når du tænder træet blot et øjeblik, i sig selv det hele værd og frisker op både hjemme, på jobbet eller hvor du måtte have lyst til at bruge det. Den bruges også flittigt og ofte i forbindelse med yoga og meditation.

Det er ganske let. Du tænder blot din Palo Santo, puster ud efter 30 sekunder og lader herefter træet ligge og sprede sin duft, fx i en keramikskål eller på anden sikker overflade.

Den kan således bruges igen og igen, og der er til mange gange i et enkelt træstykke. Med gaven i dag har du således god energi til mange dage.

Jeg håber at det kan sprede lidt glæde på en rainy day.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...