I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Hands on, dette er det bedste du kan give dine hænder lige nu

Vi sælger den mest som et udsøgt kollagenboost til ansigtet. Den er nemlig fyldt med Amly, en slags stikkelsbær, der er flittigt brugt blandt andet i ayurvedisk medicin til alskens udfordringer lige fra øjne, hud, heling og åndedræt til hårtab og hævdes endda at kunne mindske grå hår.

Amla er verdens mest antioxidant-rige ingrediens og indeholder 20 gange mere C-vitamin end en appelsin og 75 gange mere end gojibær. Balmen er således en ren kollagenbombe for din hud, og kan med fordel bruges som en kollagenmaske over natten. Andre gode superfood-olier i balmen er mandarin, kamelia, havtorn, baobab og kæmpenatlysolie (det elsker vi hos os), der sammen med Amla-olien efterlader din hud fugtet og med en smuk glød.

Balmen er også god for mange andre ting. Primer for makeup. Highlighter. Glød. Aftersun. Heling. Til tindinger. Til vipper og hår. Til krop og ansigt.

Og til dine hænder. Det er efterhånden mit yndlingssted at bruge den. Hold op, hvor jeg får bløde, fine, ja, pæne hænder af den, selv efter et år med konstant vask og håndsprit. På med den om aftenen inden du går i seng, og du vågner op med den blødeste hænder.

De fortjener det.

Læs mere her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...