I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Om collagen, conditioner og noget ganske særligt på torsdag

Hvis du følger med på Instagram (@charlottetorpegaard) – især på Stories – vil du måske have set alle de spørgsmål, kommentarer og ikke mindst fine fine delinger og anbefalinger som I kommer med derinde. Jeg forsøger at besvare og dele alt tilbage, men der er et par ting, jeg ikke har nået et tage fat i. Endnu.

Én af dem er jeres mange spørgsmål om collagen som er rigtig meget oppe i tiden. Er det værd at investere i de mange collagentilskud, der lanceres lige nu, og kan man overhovedet smøre det på? En anden er ønsket om en anbefaling af hvilke shampooer og conditioners, der er værd at sætte håret i (særligt uden diverse unødvendige tilsætningsstoffer).

Det tager jeg fat i first thing her i den kommende uge, hvor jeg også har nogle af tidens mest lovende nye skønhedsingredienser på listen.

Og så har jeg noget ganske særligt på bedding på torsdag som jeg tænker at en del af jer måske kunne tænke jer at få fingre i … Hvis det er noget, du gerne vil høre mere om, så deler jeg alt om det i mit nyhedsbrev her i starten af ugen. Modtager du ikke allerede nyhedsbrevet, så er det blot at skrive dig op lige her.

5 Kommentarer

 • Svar
  Anette Bilsted
  25. marts 2019 kl. 14:39

  Kære Charlotte? Er der kommet en ny/anden udgave af Vinters Daughter? KH Anette Bilsted

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   25. marts 2019 kl. 16:27

   Kære Anette,

   Der er kommet en såkaldt Essence som kan bruges sammen med den klassiske Vintner’s Daughter (eller alene). Den er netop præ-lanceret hos Vintner’s Daughter selv i USA, og så bliver vi de næste der får den. Det bliver til april – jeg kender ikke den præcise dato.

   Rigtig mange har spurgt, så vi har oprettet en venteliste som du er mere end velkommen til at skrive dig på, og så får du direkte besked, så snart den lander. Det er lige her:

   https://shop.ilovebeauty.dk/products/vintners-daughter-active-treatment-essence

   Jeg skal nok skrive meget mere om den.

   Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Tanja
  27. marts 2019 kl. 14:08

  Hej Charlotte. Sikke nogle dejlige sager jeg har modtaget fra jer idag og luksus med vinthers daughter prøven. Jeg glæder mig til at få prøvet alle produkterne:) har lige et spørgsmål til light theen. Lige nu er jeg ved at koge til 1 liter. Men hvis jeg vil bruge brevene flere gange , opbevarer du dem så i køleskabet? Det står der nemlig er en god ide. Men er det ikke først når jeg har brugt the brevet første gang at det så skal i køleskabet? Og the brevet skal vel helst bruges samme dag eller kan de bruges over feks 2 dage hvis de er i køleskab. Opbevarer du også de ubrugte breve i køleskab. Ja det var en hel masse spørgsmål. Håber du forstår dem?Kh. Tanja

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   27. marts 2019 kl. 20:46

   Hej Tanja,

   Hvor dejligt at høre, rigtig god fornøjelse med det hele;)

   Hej Tanja,

   Mange tak for din hilsen.

   Hvis du blot vil lave en enkelt kop te, vil jeg anbefale at du gemmer den brugte tepose i en lille plastpose i køleskabet og bruger det samme dag. Du kan lave ca. 3-4 kopper te på et brev. De nye tebreve har jeg blot stående i posen udenfor køleskab som med andre teer.

   Har du lavet en kande på en liter og finder ud af at du ikke kan drikke den hele, kan du komme resten på køl og drikke den kold senere eller dagen efter. Teen er i øvrigt også fin som iste om sommeren.

   Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Tanja
  28. marts 2019 kl. 09:28

  Tak for svar 🙂

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...