I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Ilovebeauty tips

Om at tage stilling til hvilket forbillede man vil være

Forleden var jeg til gallapremiere på Disneys nye Beauty & The Beast (tak ELLE!) med fine Emma Watson i hovedrollen (go see, og nej, handlingen byder ikke på overraskelser, men effekterne, overdådigheden, eventyret og ikke mindst Emma Watson er det hele værd). Jeg ved ikke, om det er mig, der har noget med fregner lige nu (læs også her), men jeg lagde mærke til Emmas fregner i filmen, der ikke, som det normalt ses, var dækket med masser af makeup. Naturlig makeup er nemlig hendes klare skønhedsfilosofi og fregnerne var en bevidst beslutning fra hendes side for at vise unge piger, at det er både smukt og ok. Faktisk insisterede hun. Og fregner er ikke den eneste skønhedsbeslutning, hun har taget. Bæredygtighed, økologi og transparens er en anden. Hun elsker (ligesom jeg) Absolution Cosmetics’ læbestifter skabt af Marion Cotillards makeupartist Christophe Danchaud. Yndlingsfarven er denne røde, som jeg også har på hylderne i min lille skønhedspavillon. Emma elsker også lange bade (jep, ligesom mig) med Epsom-salt og olier (‘nothing bad happens in a bath’ som hun har sagt til Into the Gloss). Og så – tada – elsker hun Kure Bazaars neglelakker, fordi de var nogle af de første til at fjerne toulen, formaldehyd, syntetisk kamfer og deslige fra deres formler (der i øvrigt består af 85% naturlige ingredienser) og samtidig formår at lave de smukkeste farver. Denne farve er spottet på Emmas fingre. Hun er cool og tager stilling til, hvilket forbillede hun vil være. Også på skønhedsfronten.

5 Kommentarer

 • Svar
  Pernille S.
  17. marts 2017 kl. 17:21

  Haha, føler mig en anelse som Emma Watson, for den neglelak er nemlig også landet på mine negle. Den er SÅ smuk!
  Kender ikke læbestiften, men den ser super fin ud på billedet. Hvordan er den farvemæssigt, hvis man/jeg ikke længere har kridhvide tænder? Næste gang jeg kommer forbi din butik må jeg se på dine læbestifter, men i hverttilfælde have den omtalte salt!

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  18. marts 2017 kl. 18:11

  Me too, Pernille, det er aldrig af vejen at føle sig lidt som Emma Watson, tænker jeg;)

  Læbestiften er virkelig fin – rigtig rød og med en mere blå undertone, så dine tænder netop synes hvide (det er de gullige/orange undertoner, du i så fald skal holde dig fra). Kom endelig forbi pavillonen og se den live, næste gang du er på de kanter. Og ja, Epsom-saltet. Epsoms gode egenskaber kan jeg tale om i timevis;)

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Mie
  18. marts 2017 kl. 23:59

  Kære Charlotte,

  Kan Epsom-salt bruges, hvis man kun har adgang til en bruser?

  Og hvor er hun yndigt – og super sej!!

  God aften!
  Kh Mie

 • Svar
  Pernille S.
  19. marts 2017 kl. 11:30

  Mange tak for svar og på gensyn! 🙂

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  19. marts 2017 kl. 13:28

  Ja, hun er virkelig sej. Epsom-salt kan ikke bruges i bruseren, da det skal opløses. Men kom det gerne i et fodbad, hvor du får samme gode virkning som i badet.

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...