I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Hold øje med

Beauty and the … Beauty

Når Disney lancerer nye storfilm, er der blandt skønhedsfirmaerne altid rift om at få licensen til at lave en skønhedskollektion, der matcher. Således har MAC, OPI og diverse andre firmaer lavet Disney-kollektioner og selvfølgelig kommer der også én til Beauty & The Beast. Det kan godt være, at Emma Watson privat sværger til økologiske læbestifter fra Absolution og lakker fra Kure Bazaar (tjek indlægget med Emma Watsons skønhedsfavoritter her) men det er altså L’Oréal Paris, der står bag den instagram-venlige Beauty & The Beast-kollektion af læbestift-lak-duoer, der både i farvetoner og emballage matcher filmens karakterer. Du finder den klassiske røde til Belle, pink til Mrs. Potts, en lys til Lumière (jep, det er lysestagen), en orangerød til Cogsworth, blommefarvet til Plumette og ja, rosa til den berømte fortryllede rose.

Du kunne også være interesseret i...

7 Kommentarer

 • Svar
  Lone H
  18. marts 2017 kl. 19:35

  Ej så fine. Min datter er KÆMPE fan og skal så meget ind og se filmen. Vil derfor overraske hende med sådan et sæt men hvem sælger dem ?

 • Svar
  Pernille S.
  19. marts 2017 kl. 11:37

  Hvilken læbestift til The Beast? Sorry, spøg til side 😉
  Herligt du har fingeren på pulsen, Charlotte og tager handsken op fra forrige blogindlæg! Jeg finder et barn eller en barnlig voksen, som vil med ind og se filmen:-)

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  19. marts 2017 kl. 13:24

  Hej Lone, ja, de er ret fine. Jeg vil gætte på, at du kan finde dem hos de fleste L’Oréal Paris-forhandlere. Men jeg kan godt nok ikke se dem online hos hverken Magasin eller Matas. Jeg kan lige høre L’Oréal-pigerne.

  xxCharlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  19. marts 2017 kl. 13:30

  … Pernille, altså jeg var derinde med en veninde, så du behøver ikke at kidnappe et barn. Faktisk synes jeg, at der var et par scener, der var lidt voldsomme for børn (eller måske er jeg bare let at skræmme;)

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  20. marts 2017 kl. 14:39

  Åh, Lone, de har så valgt ikke at lancere i Danmark. Desværre. Det vidste jeg ikke. Jeg blev præsenteret for kollektionen tidligere på året. Men så må I udvide repertoiret og se filmen i London i stedet og bagefter gå ned og shoppe;)

 • Svar
  Lone H
  20. marts 2017 kl. 20:14

  Ejjjjjj altså. Øv bøv. Men ja hvis det fåes i London så må det jo bare koste en tur derover….

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  21. marts 2017 kl. 16:39

  Ja øv, Lone. Men du kan helt sikkert finde kollektionen i London (og i Berlin, New York eller hvor du ellers måtte drømme om at tage hen;) Og ellers tjek eBay. Der plejer den slags at blive solgt til høje priser.

Efterlad en kommentar