I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Og så var der hårolien

I goodiebag’en til hårarrangementet lå en mini-udgave af hår-eliksiren Orofluido, der er inspireret af selveste Cleopatras ritualer og smukke, glansfulde hår. Siden har jeg fået adskillige mails fra deltagere, der havde forelsket sig i både duft (du ryger nærmest en tur til Marrakesh) og egenskaber (vi behøver vist blot at sige silkeblødt, glansfuldt hår), og bare måtte have mere. Så jeg har lovet at skrive lidt om, hvordan den bruges og hvor den fås. Anvendelse: Hæld et par dråber olie ud i håndfladerne og fordel den i fugtigt eller håndklædetørt hår, inden du sætter håret som du plejer. Du kan også bruge den i tørt hår. Så gnider du blot et par dråber ind i håndfladerne og kører det forsigtigt over håret, hvor olien samler håret og giver masser af glans. Orofluido er en såkaldt tørolie, så den hverken fedter eller tynger. Find den hos din frisør. PS: Flittige læsere vil vide, at jeg har en passion for hårolier, som du kan finde meget mere om, hvis du søger på ‘hårolie’ i søgefunktionen nederst i højre blogspalte. 

 

 

Ingen Kommentarer

 • Svar
  Karen B.
  11. marts 2010 kl. 10:19

  Kære Charlotte,
  Ja, det er en fantastisk olie;o) Den dufter vidunderligt, og gør håret lækkert blankt og velplejet.

 • Svar
  Ampoule
  11. marts 2010 kl. 11:23

  Det lyder godt nok helt fantastisk! Kan man få den hos alle større frisører i København? Kommer helt klart på min Must-try-liste!

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  11. marts 2010 kl. 13:38

  Kære Ampoule,

  Du kan få nærmeste forhandler oplyst på tlf. 7022 2298, så du ikke går forgæves.

  God fornøjelse, Charlotte

 • Svar
  Ahin
  13. marts 2010 kl. 01:56

  Kan denne hårolie fås i århus.
  Jeg glatter mit hår ofte og får derfor tørre og spaltede spidser, hjælper hårolien i mit tilfælde??

 • Svar
  coco
  13. marts 2010 kl. 11:30

  hej Charlotte
  super fin blog;)
  jeg kan anbefale ren “Monoi olie” fra Tahiti. Huile de monoï.
  Kan købes i Parisisiske apoteker og supermarkeder.
  Den dufter af engle!!gør håret super lækkert.
  KH
  Coco

 • Svar
  coco
  13. marts 2010 kl. 11:31

  ups parisiske;)

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  13. marts 2010 kl. 18:05

  Kære Ahin,

  Jeg er helt sikker på, at du også kan få den i Århus. Du kan få nærmeste forhandler oplyst på telefonnummeret i mit svar ovenfor. Og ja, olien er god til tørre spidser. God fornøjelse.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  13. marts 2010 kl. 18:10

  Kære Coco,

  Tak for din kommentar og for ros! Det er jeg glad for at høre.

  Jeg kender ikke den specifikke olie, du nævner, men jeg kender godt Monoï-olie, og jeg er helt enig i, at det dufter fantastisk. Jeg forestiller mig, at det er sådan, der dufter på Tahiti. Dior havde på et tidspunkt en Monoï-olie i sit sortiment – måske den stadig er på hylderne herhjemme, hvis nogen skulle få lyst til at prøve.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  coco
  14. marts 2010 kl. 13:15

  Hej Charlotte
  tak for dit svar:)
  Jeg ved at Dior havde en, men den jeg plejer at købe, når jeg er i Paris er den helt rene olie, som ikke er mélangeret med andre ting.
  Burde være muligt at købe den på nettet.Ellers kan jeg få min faster i Paris til at sende den;)
  Det er kvindernes hemmelige skønhedstrick på Tahiti, de bruger den til både hår, ansigt og krop for en fugtende og naturligt parfumeret fornemmelse;)
  KH
  Coco

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  15. marts 2010 kl. 18:47

  Kære Coco,

  Jeg tjekker den fluks ud næste gang, jeg er i Paris. Mange tak for tippet. Det er altid dejligt med nye input.

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  coco
  15. marts 2010 kl. 20:03

  Hej Charlotte
  Det var så lidt;) Den er virkelig super lækker.Kan stærkt anbefales.Den har desuden en helt fantastisk duft som kan substituere parfume;)
  God aften.
  KH
  Coco

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...