I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Diverse

Og så til månedens konkurrence!

Den kommer lige om lidt, konkurrencen om Clarins’ kultprodukt Beauty Flash Balm, som jeg lovede at udlodde her på skønhedsbloggen (læs mere her). Ovenikøbet i smukt selskab med et par andre Clarins-klassikere – 5 sæt til en samlet værdi på 875 kr. Det får du altsammen præsenteret lige om et øjeblik, så husk endelig at klikke ind. Beauty Flash Balm kom i øvrigt til verden i 1981, samme år som det første højhastighedstog kørte gennem Europa, samme år som vraget af Titanic blev fundet, samme år som Prinsesse Diana blev gift og MTV sendte sine første musikvideoer i æteren. Samme år som IBM solgte verdens første hjemmecomputer. Nu er det Kate Middleton, der bærer Dianas vielsesring, musikvideoer ser vi på YouTube, alle har en iPad og Titanic rimer mere end noget andet på Leonardo DiCaprio. Men Beauty Flash Balm er stadig populær, blandt både Hollywoodstjerner og nutidens ungdom. Det er da meget sjovt at tænke på, ikk’?

Don’t miss out on this month’s beauty competition. It includes the before mentioned cult product Beauty Flash Balm from Clarins. But that is just a part of the prize you can win. 

 

2 Kommentarer

 • Svar
  Anne Larsen
  25. oktober 2012 kl. 11:32

  Men hvad er det den lige gør?

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  25. oktober 2012 kl. 11:36

  Kære Anne,

  Tænk den som en Askepot-balm. Den vækker huden, giver glød og frisker op. Se mere her i videoen, hvor et af børnebørnene til Clarins’ grundlægger fortæller om den (og hvordan man bruger den):

  https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=k3QlsDflIWY

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...