I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Nøgne mænd og rensebørster

Hvad siger du til dette morgenscenarie? Lækker nøgen (meget nøgen! og ikke min) mand bader i brusekabine på Hotel D’Angleterre, mens jeg drikker kaffe og spiser papaya. Det er selvfølgelig i skønhedens tjeneste. Lækker nøgen mand bruger nemlig kultrensebørsten Clarisonic, som du måske kender fra udlandet, hvor dermatologer, Hollywoodstjerner og berømte spasteder sværger til den. Nu fås den herhjemme eksklusivt hos Magasin. Rensebørsten renser huden med såkaldt soniske bevægelser – hele 300 i det minut, det tager at bruge den – der hævdes at rense huden mere end seks gange bedre end hvad du kan opnå med dine hænder. Det synes tydeligt for I ved jo allesammen, at en god afrensning er den bedste vej til smuk, og ikke mindst blød, hud. Tro mig, jeg har brugt min hele sommeren. Det skal nævnes, at det er en investering. Clarisonic-børsten koster fra 1.100 kr., men så har du en renseven for livet. PS: Du kan se lækker nøgen mand på Instagram her #ilovebeautydk.

8 Kommentarer

 • Svar
  Nina
  5. september 2013 kl. 13:01

  Ha ha, det lyder jo fantastisk 🙂

  Så fedt at Clarisonic fåes herhjemme nu! Jeg er meeeeget nysgerrig efter at prøve den og har før været lige ved at købe den i udlandet, men ja, det er klart en investering.

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  5. september 2013 kl. 13:05

  Hej Nina,

  Ja, det var ikke en dårlig start på dagen!;) Hvis du bor i nærheden af Magasin, så vil jeg absolut anbefale dig at gå forbi og få en demonstration. Jeg kan ikke love dig, at den inkluderer nøgne mænd, men det er ret behageligt at prøve den på hånden.

  Lad mig gerne høre, hvad du synes, hvis du kaster dig ud i det.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Mette Emilie
  6. september 2013 kl. 16:01

  Tjekkede lige magasins hjemmeside – for hold da op, hvor bliver jeg fristet 🙂 Kan se der er to modeller en til ca. 1100 kr. og en til ca. 1700 kr. Kender du forskellen? (synes ikke jeg kan læse mig til den)

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  7. september 2013 kl. 14:43

  Kære Mette Emilie,

  Du kan sagtens ‘nøjes’ med den til 1.095 kr., hvis du udelukkende vil bruge den i ansigtet. Den anden – den til 1.695 kr. – kan bruges både til ansigt og krop (du skifter blot børstehovedet). Personligt bruger jeg den kun i ansigtet. På kroppen er jeg glad for en ganske almindelig hamphandske.

  Men har man problemer med huden på kroppen, som fx urenheder, så kan den være en god investering.

  Jeg håber, at det hjælper dig videre.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Trine
  2. november 2013 kl. 23:23

  Hej Charlotte

  Tak for tippet! Jeg overvejer meget at investere i sådan en 🙂 Hvordan rengøre du børstehovedet? Jeg tænker den må samle mange bakterier? Hvor tit bør børstehovedet skiftes til et nyt?

  Tak for en god blog, som jeg nyder godt af.

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  4. november 2013 kl. 08:01

  Hej Trine,

  Tak for dit vigtige og gode spørgsmål. Det er nemlig vigtigt at holde sit børstehovede rent. Selve børsten er lavet i et materiale, som afstøder snavs og bakterier i bedst mulig grad. Derudover skal du altid skylle børstehovedet grundigt efter brug og lægge din Clarisonic-børste til tørre på et rent underlag med børstehovedet nedad. En gang om ugen (eller mere, hvis du er lidt hygiejefobisk med dine skønhedsprodukter – det er jeg!) tager du børstehovedet helt af og vasker det i en mild sæbe. Hver tredje måned skifter du det helt ud.

  Du kan se det hele i denne video på YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=X1pLQFfqji8

  God fornøjelse, hvis du kaster dig ud i rensebørsten.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Susanne
  13. juli 2014 kl. 21:44

  Hej Charlotte,

  Jeg er klar over at dette er et gammelt blogindlæg – men jeg står med et relateret spørgsmål, da jeg selv meget overvejer at købe en Clarisonic:

  Mit spørgsmål er – slider Clarisonic-børsterne ikke huden rigtig meget? Jeg har læst mange steder, at man fx. endelig ikke må gnubbe sit ansigt med håndklædet efter vask (da det slider huden og resulterer i tidligt udviklede rynker) – men i forhold til de børster som sidder på Clarisonic, så virker håndklædet noget blidere?

  Tusind tak for en super god blog! 🙂
  Mange hilsner, Susanne

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  15. juli 2014 kl. 08:47

  Hej Susanne,

  Det gør ikke spor, at det er et gammelt blogindlæg. Alle kommentarer og spørgsmål er velkomne.

  Du har helt ret i, at man skal være varsom med at gnubbe sit ansigt med frottéhåndklæde efter vask – ikke mindst, hvis man har en sensitiv hud. Men du behøver ikke at være bange for Clarisonic. Børsterne er udviklet i et såkaldt sonisk system, og de er yderst blide på huden (til forskel fra håndklædet). Oven i købet har de et særligt system, der stopper dem, hvis du trykker for hårdt, når du bruger den. Jeg har kun set virkelig fine resultater med rensebørsten, der sagtens kan bruges både morgen og aften. Har du dog en meget sart hud, så vælg børsten til sart hud – og start ud med kun én gang om dagen til din hud lige har vænnet sig til rensning.

  Lad mig gerne høre, hvad du synes, hvis du kaster dig ud i det. Clarisonic har de varmeste anbefalinger herfra.

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar