I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Nej, det er ikke solen, der har givet mig glød i kinderne

Flere af jer har været så søde at komplimentere min farve i kinderne på det seneste og tusind tak for det. Jeg kan afsløre at det er ren snyd – hjemmeskoling, ordrepakning og arbejde har ikke levnet meget tid til at sidde i solen de sidste par uger for min part, og så må man jo fake till you make it.

Jeg lovede at skrive, hvad jeg bruger til det formål, og det er superlet, helt naturligt og giver præcis det look, som havde du lige siddet på en bænk under blåregnen i Kongens Have (jo, den er ved at overtage muren nede ved beddet – don’t miss) og nydt en pause.

Det er disse tre produkter er min winner-combo:

  1. Vintner’s Daughter – ja, det kommer jo nok ikke bag på jer, men jeg bliver igen nødt til at sige, at den er skyld i rigtig meget af min hudsundhed og glød. Og når du har brugt den lidt, kan du smide foundation og pudder på porten og lade din egen naturlige hud skinne igennem
  2. Solgløden får jeg fra denne fine sag. Den er transparent, øko, fugtgivende og superlet at bruge. Jeg børster lidt i et 3-tal på hver side – fra pande og tinding over kindben og tilbage langs kæben. Den giver den fineste naturlige glød og der er aldrig nogen der gætter at det er solpudder
  3. Jeg slutter, som altid, af med at duppe lidt Sun Touched på kinderne, lige dér hvor de buler ud, når man smiler

Voila. På med lidt mascara og det er sådan set dét.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...