I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Læs med hvis du er Amly-fan (virkelig)

I er rigtig mange, der ligesom os, er faldet pladask for Amlys fine produkter, der stammer fra deres egen vilde blomstereng i East Sussex England, hvor vandet, der er rigt på sølv, er kendt for sine rensende og helende evner. Samtidig er engen fyldt med økologiske blomster og urter – neroli, jasmin, rose otto, kamille og lindeblomst, ja selv en æbleplantage har de, så de kan producere deres egen økologiske æblecidereddike til deres essenser (lov mig at booke en overnatning i en af deres cirkusvogne på engen, hvis du nogensinde er på de kanter. Jeg elskede hvert sekund, det var fuldstændig som at gå tur i en blanding af en Virginia Woolf-roman og deres berømte Radiance Boost Face Mist. Oh, rejseminder er ekstra-værdifulde i disse dage).

Men tilbage til virkeligheden og hylderne. For jeg vil skynde mig at komme med en besked om, at Amlys produkter stiger i pris (enkelte af dem med mere end 100 kroner). Desværre. Men også fair nok. Amly har holdt samme priser, siden vi satte dem på hylderne for fire år siden. Da vi hørte det, skyndte vi os at købe ekstraprodukter til hylderne inden prisstigningen, så vi stadig kunne tilbyde jer de gamle priser lidt endnu.

De er ved at være solgt (Amly ryger hurtigt hos os, og med god grund), så dette er blot en høflig servicemeddelelse om at holde dig til, hvis du alligevel står for at skulle købe nye. På nær Sleep Tight Balm, som vi har været nødt til at restocke flere gange i disse uger, da den er blevet revet væk både til skønhedssøvnen og til tørre, forvaskede hænder, så kan du, hvis du er hurtig på tasterne, nå at få produkterne til gamle priser.

Find dine favoritter her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...