I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Når lyser bryder frem

Er der noget bedre end lange sommeraftener og lyse sommernætter? Hvor man kan sidde ud til midnat, blot med et tæppe og et glas vin (jeg har fået en god gammeldags hang til Irish Coffee, men det taler vi ikke om). Der er bare lige dét med de tidligere sommermorgener, hvor lyset står lige lukt ind i ens soveværelse allerede ved femtiden om morgenen. Jeg ved ikke med jer, men jeg vågner af det. Meget tidligt. Selv om jeg har mørklægningsgardiner (verdens bedste tip til god søvn i øvrigt), så kommer der alligevel lige præcis så meget lys ind, at jeg bliver vækket af det. Derfor ifører jeg mig de fine Silk Eye Masks fra Holistic Silk, der – udover at lukke mig inde i min egen lille, mørke, verden – også dufter fantastisk af lavendel, så jeg bliver lullet i søvn (de er også perfekte til lange flyture). Har du problemer med at sove, så kan de varmt anbefales. Denne er min favorit<<

Har du i øvrigt svært ved at falde i søvn, så prøv denne<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...