I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Da Alt for Damerne kiggede forbi

Det er mest, når jeg er i sommerhus, at jeg har tid til at læse magasiner (I ved, sådan en god hængekøje med masser af puder og blade), så jeg købte lidt forskellige danske af slagsen nede hos den lokale købmand i går. Og sørme om ikke jeg fandt mit eget hjem i et af dem. Det er Alt for Damerne, der var på besøg for noget tid siden og det havde jeg nærmest glemt alt om indtil det pludselig dukkede op i hængekøjen. Så vil du have et lille kig ind i mit hjem, så er det altså dér, du skal kigge. Allermest handler det om mine bøger og min kæmpe bogreol midt i stuen – som jeg i øvrigt aldrig ville kunne føle mig hjemme uden. Den er fyldt med, især, mode- og skønhedsbøger – mange af dem særtryk – som jeg har været så heldig at få fingre i gennem de sidste mange år. Én af dem, jeg fremhæver i artiklen, er bogen om modeikonet Diana Vreeland, der var en af de mest fantastiske magasinredaktører nogensinde (de af jer, der har læst mine skønhedsbøger, vil allerede kende min fascination for hende), og bogen indeholder alle de memos, hun skrev til sine medarbejdere på Vogue over en årrække. Det er det rene guld for en tidligere magasinpige som mig, og derudover havde hun en helt særlig forkærlighed for dufte. Af samme årsag har jeg taget netop Diana Vreeland-duftene ind i min lille pavillon i Kongens Have. De er noget helt helt særligt. Men det skriver jeg mere om i næste indlæg.

2 Kommentarer

 • Svar
  Helle Skovdal
  29. maj 2017 kl. 19:33

  Fedt! Alt for damerne bliver købt i lufthavnen, når turen går til London på torsdag ?

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  30. maj 2017 kl. 09:38

  Din heldige kartoffel;) Rigtig god tur til London (jeg tror, at der er et nyt AFD ude på torsdag – de plejer at have skiftedag om torsdagen. Men så kan du købe Eurowoman i stedet – dér kommer jeg med mine bedste sommertips;)

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...