I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
ILOVEBEAUTYboksen

Nåede du ikke at få fingre i efterårsboksen?

Så kan vi glæde dig med, at vi har alle produkterne fra beautyboksen på hylderne i pavillonen og online. Her kan du vælge lige præcis de af produkterne ud, der var noget for dig.

Var det vores håndlavede Gua Sha af bianshi-sten, der ikke kun er perfekt om sommeren til at få kroppen i form, men mindst lige så vigtig om efteråret og vinteren til at skabe flow i kroppen og mindske spændinger, du havde forelsket dig i? Find den fluks her

Drømte du om at se, om vores collagenmaske vitterlig kan tone dit ansigt? Så test den fluks her. Måske var det den meget omtalte og populære shampoobar, der vakte din nysgerrighed (jo, shampoobarer kommer du til at se rigtig meget mere til). Så kom på forkant her.

Det kunne også være den fine yndlingsduft See the Moonlight, der trak (det skulle næsten være underligt andet, den er virkelig god) – fortvivl ikke, vi har den lige her – eller de økologiske plastikfri hårelastikker (find dem her) og den fine lipgloss, den finder du fluks her.

Kig endelig forbi os i den lille skønhedspavillon i Kongens Have og stik næsen i det hele. Vi har selvfølgelig lørdagsåbent fra 11-15, og jeg er der selv i morgen.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar