I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Alle bør have en Brightliner i sit liv

Indrømmet. Når jeg kigger i spejlet om morgenen (og om aftenen), er mine øjne tungere, mere krøllede og trætte end jeg har lyst til at de skal være. Det er efterår, koldt og blæser, morgenerne er alt for mørke og det samme med eftermiddagene og aftenerne. Energien er ikke den samme, og det gør vitterlig ikke noget godt for øjnene. Ikke mine, i al fald. Har du det på samme måde, så læs fluks med her.

Indimellem kræver det en lidt større indsats at se frisk og sund ud. Flid, fedt og snyd som Gotha Andersen ville have sagt. Her er mine 3 bedste tips til at se langt friskere ud end du måske i virkeligheden er.

 1. Øjencreme. Jo, jeg ved godt at en række eksperter hævder at øjencreme er overflødigt og unødvendigt. Det er det ikke for mig og har aldrig været det. Jeg kan tydeligt se forskel på mine øjenomgivelser, når jeg bruger øjenprodukter og især når jeg bruger denne. Det er ikke så meget en creme som et serum, der indeholder en af mine favorit-ingredienser, nemlig baobab – en rig kilde til vitamin A, E og F, der mindsker linjer og øger elasticiteten i den sarte hud omkring øjnene. Fik jeg sagt at det også virker sammentrækkende på mørke rande?
 2. Massage. De ligger fast på en hylde i mit køleskab og er mit bedste tip til at få trætte morgenøjne tilbage i form. De kølende rosenquartz-dupper køler, mindsker hævelser og mørke rande og virker på få minutter. Hold dem blot mod øjnene eller massér blidt rundt om øjnene. Det klarer også hovedet.
 3. Brightliner. Måske kan du huske den hvide eyeliner, der var et kæmpehit i firserne, fordi den fik øjnene til at syne klarere og mere friske efter de mange firserfester. Men den efterlod også en hvid streg. Ind kommer denne nye Bright-liner, der er et af mine absolutte yndlings-SOS-tips til at åbne øjnene og få dem til at syne klarere. Uden den hvide streg. Alle bør have en Brightliner i sit liv.

2 Kommentarer

 • Svar
  Tanja
  30. oktober 2019 kl. 11:52

  Hej Charlotte. Ved ikke om jeg må skrive det her men kan ikke forstå min pakke ikke er kommet. Bestilte i mandags og plejer at ha pakken dagen efter. Kh. Tanja

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   30. oktober 2019 kl. 11:55

   Kære Tanja,

   Smid os fluks en mail til hello@ilovebeauty.dk, så undersøger vi fluks sagen. For ja, vores pakker plejer altid at lande dagen efter.

   Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...