I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Mine 7 skønhedsbud i Alt for Damerne

Sandelig om du ikke kan finde en fin side med mine 7 skønhedsbud i Alt for Damerne i denne uge (og mange tak til Vibeke for den søde kommentar om dét!). De tæller alt lige fra min yndlingsansigtsmaske (som faste læsere vil kende allerede) og scrubs (brug dem dagligt på fødderne, når du alligevel er i bad, og du er sandalklar på no time) til olier (det kommer nok ikke som en overraskelse) og min helt egen parfume (eller næsten, jeg blander den af to parfumer, og så bliver det næsten mit eget værk). Du kan også finde mit bedste tip til at genvinde din hårpragt, og det kommer der meget mere om i næste indlæg. Find i øvrigt mit bud på en anti-cellulitecreme, der vitterlig gør en forskel. Det er online på Alt for Damerne lige her

Find my 7 beauty commandments in this week’s issue of Danish weekly magazine Alt for Damerne. They include the perfect melange of two perfumes that I love and always mix to make the perfect scent. 

Foto: Alt for Damerne

11 Kommentarer

 • Svar
  Laura
  4. juni 2012 kl. 21:52

  Hej Charlotte
  Fin fin side i ALT. Kunne du udbrede emnet personlig perfume? Blander du dem på huden, eller i en flaske. Og kan man få blandet sin egen parfume i Kbh? (min store drøm)
  Sweets/Laura

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  5. juni 2012 kl. 11:06

  Hej Laura,

  Mange tak! Og ja, selvfølgelig. Der er egentlig ikke noget hokuspokus i det. Jeg sprayer bare den ene på først, og den anden på efterfølgende. For mig fungerer det, og jeg synes også, at duften holder længere på huden (begge parfumer er jo relativt lette). Jeg skal faktisk til et pressemøde om en uges tid, hvor der kommer et par dygtige dufteksperter – så jeg skal nok komme med nogle gode tips og råd efterfølgende.

  Mht. at få blandet sin helt personlige parfume, så har jeg for nylig hørt rygter om et meget spændende projekt, som jeg er sikker på, at du ville synes om. Jeg forhører mig lige om sagen og vender tilbage.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Maya
  5. juni 2012 kl. 21:22

  Kære Charlotte.

  Vil du afsløre, hvad det er for en fantastisk t-shirt, du har på på artikel-billedet.
  Mener også at have set dig med den på et fashion foto…?

  Bedste hilsner, Maya

 • Svar
  Laura
  5. juni 2012 kl. 22:49

  Tak, Charlotte. Det lyder spændende

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  6. juni 2012 kl. 13:39

  Kære Maya.

  Det vil jeg! Men jeg tror desværre ikke, at det hjælper dig så forfærdelig meget. T-shirten fik jeg af Peter Ingwersen, da han designede for Noir, så den fås ikke længere. Jeg er faktisk ikke engang sikker på, om der kun var det ene eksemplar.

  Jeg skal lade dig vide, hvis jeg på et tidspunkt skiller mig af med den;)

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Maya
  6. juni 2012 kl. 14:23

  Hej igen.

  1000 tak 🙂 Den er vild skøn!

  Maya

 • Svar
  Kirsten Nielsen
  9. juni 2012 kl. 17:49

  Charlotte du har en misundelsesværdig SMUK hud !

  Jeg ville virkelig ønske at jeg bare tilnærmelsesvis kunne opnå en hud der mindede om DIN.

  Jeg er en hudpleje og kosmetik kaos pilot. Jeg læser,følger med og gør og gør… men min hud afspejler desværre ikke den store indsats jeg yder. 🙁

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  12. juni 2012 kl. 13:30

  Kære Kirsten,

  Hvor er du sød! Tak! I virkeligheden er min egen hudplejerutine supersimpel, med masser af rene olier, både indvendig og udvendig, en effektiv solbeskyttelse og en mindst lige så effektiv øjencreme.

  Jeg tænker tit, at det er, når man kaster sig ud i for mange forskellige produkter og indsatser, at huden bliver stresset og ikke opfører sig som man ønsker og forventer. Det har jeg også selv prøvet, og jeg får en del kommentarer om netop dét her på skønhedsbloggen. Stresset hud og overbehandling er et stort problem for mange.

  Ved du hvad, det skriver jeg lidt om en af dagene …

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  maj-britt
  25. juni 2012 kl. 23:37

  Ja smuk smuk hud;-).
  Apropos stresset hud- tak for super svar ang. Rudolph Care, bruger nu Anti -Stress facial cream + olie dag og nat + rensen og et par gange om ugen body balmen i ansigtet om natten. Det er sublimt indtil videre;-). Effektiv øjencreme- hvilke er dine bud? Læste dine ord om Origins Ginzing og den er købt…

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  26. juni 2012 kl. 11:11

  Kære Maj-Britt,

  Mange tak for kompliment!;) Og dejligt at rådene kunne bruges og fungerer for dig.

  Med hensyn til øjencreme, så er det jo min store last! Jeg elsker øjencremer (også selv om eksperter hævder, at det er både overflødigt og alt muligt andet). Mine anbefalinger afhænger lidt af, hvad øjencremen skal kunne. Fx afhjælpe trætte øjne eller poser under øjnene, afhjælpe mørke rande, giver masser af fugt og pleje, antiage osv. Skriv et par ord, så skal jeg gerne byde ind.

  Derudover har jeg lavet en online-guide til øjenområdet, som du kan downloade gratis lige her:

  https://www.ilovebeauty.dk/skoenhed/værsgo-en-gave-til-dig/2011/03/

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Maj-Britt
  30. juli 2012 kl. 10:55

  Hej igen,
  Guiden til øjencreme er nærlæst;-), og ønskerne er fugt, antiage, mod mørke rande og gerne “fungere” med Rudolph Care – helst uden parabener og mineralsk olie… Origins Ginzing bruger jeg om dagen- x flere og den er vist ok…

  Sommerhilsner, Maj-Britt

Efterlad en kommentar