I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Midt i en handsanitizer-tid

Det kan godt være at velduftende handsanitizers først nu er kommet i søgelyset hos os, men rent faktisk har de eksisteret i mange år. Nemlig som Eau de Cologne eller Kölnerwasser, som det også kaldes, fordi en af de mest berømte af slagsen – 4711 – blev skabt af en apoteker i Køln. Oprindeligt var den med sit høje indhold af alkohol (80%) beregnet til at at rense hænder, gurgle mund og modvirke blister, men blev hurtigt populær som et let modstykke til datidens tunge parfumer (navnet 4711 kommer i øvrigt af apotekerens husnummer).

Også Tyrkiet har en stærkt tradition for Eau de Cologne og bliver tilbudt gæster, når de træder ind i folks hjem, så de kan rense hænderne. Under Corona har netop Eau de Cologne sammen med finere eddike haft en af de største produktvækstrater overhovedet i Tyrkiet.

Dét med eddiken hænger også sammen med både skønhed og renhed, og rent faktisk solgte Guerlain netop finere eddike side om side med parfume i den allerførste butik, de åbnede i Paris. Det er en ren fin lille historie som jeg har skrevet lidt om her<<

Vi har også velduftende og velgørende handsanitizers på hylderne hos os. Det er et produkt, der kommer til at følge os lang tid fremover og lynhurtigt er blevet et basis-skønhedsprodukt på lige med renseolier, mascara og ansigtscremer. Og akkurat ligesom vi er – og skal – være kritiske med hvad vi smører i ansigtet og på kroppen, så bør vi også være det med vores handsanitizers som er noget af det vi bruger allermest i løbet af en dag.

Disse er tried, tested, sikkerhedsgodkendte, velduftende og gode for dine hænder samtidig<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...