I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Meget mere hår

Vil du have mange flere hårtrends, masser af brugbare hårtips til hårpleje og hvordan du selv sætter dem, så er der nu åbent for tilmelding til vores skønhedsaften i hårets tegn, hvor jeg sammen med Gun-Britt vil stå klar til at inspirere dig, overraske dig, gøre dig klogere, lidt grønnere og i øvrigt svare på alle de spørgsmål, du måtte brænde inde med.

Aftenen ledes med kyndig hånd af tidligere tv-vært Benedicte Balling, og undervejs vil du få serveret både lidt godt til ganen og en overdådig goodiebag med hårprodukter, hudplejeprodukter og overraskelser til en samlet værdi af 1.050 kr. Det foregår alt sammen tirsdag den 2. marts klokken 18.30-21.00 i Gun-Britts hyggelige lokaler i Nyhavn 12C i København. Tips, trends, drikke, mundgodt, underholdning, samvær, svar på alle dine spørgsmål og ikke mindst goodiebag får du altsammen for 250 kr. pr. person. Tilmelding og betaling foregår via Gun-Britts website. Tøv ikke for længe – der er rift om pladserne.

Ingen Kommentarer

 • Svar
  Christina
  12. februar 2010 kl. 19:10

  Hej Charlotte 🙂

  Ved godt det ikke helt hører hjemme her, men!
  Sagen er den jeg har kunstige negle på, men ELSKER alle mulige slags neglelak. Så jeg vil hører om du kender nogle neglelaksmærker der ikke indeholder acetone for det må man nemlig ikke bruge ovenpå geleneglen.

  Hilsen fra Christina

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  14. februar 2010 kl. 21:41

  Kære Christina,

  Tak for dit spørgsmål. Gelénegle er ikke min stærkeste side, så jeg sendte dit spørgsmål videre til Mariya, der står bag Nail Office på Strandvejen i Hellerup, og som i mine øjne er en af de dygtigste på området. Jeg bad også Mariya kommentere på gode lakfjernere, nu vi var i gang. Her er Mariyas svar: ”Generelt bliver neglelakker i dag ikke bliver produceret med så høj en procent acetone, at det vil påvirke dine gelénegle. Det eneste mærke, jeg har oplevet, der påvirker geléen er Dior. Til gengæld vil jeg anbefale, at du undgår mærker med formaldehyd. Ikke fordi de påvirker geléen, men fordi det er meget usundt for kroppen. I Nail Office anbefaler vi et mærke, der hedder Karpati, som også er perfekt til gelénegle. Husk også at din lakfjerner skal være acetonefri, men vær opmærksom på, at selv om der står på flakonen, at den er acetonefri, så er det lovligt med et indhold af acetone på en vis procent. Mit råd er derfor at købe en acetonefri lakfjerner, fjerne din lak hurtigt, og vaske hænder umiddelbart efter, så du minimere acetonevirkningen.”

  Jeg har tidligere skrevet om Karpati-lakkerne. Følg blot linket her:

  https://www.ilovebeauty.dk/skoenhed/moderne-lak/2009/10/

  og Nail Office kan du læse mere om her:

  https://www.ilovebeauty.dk/skoenhed/apropos/2009/08/

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Christina
  15. februar 2010 kl. 10:47

  Tusinde mange tak for svaret 🙂
  Det var jo et svar man rigtig kan bruge.

  Hav en dejlig dag

  Hilsen Christina

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...