I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Hold øje med

May the force be with you

Og hvad rykker så mere i 2017? Jo, magnetisme. Altså brugen af magneter i din skønhedspleje, hvor de hævdes at have en styrkende og foryngende effekt. Samtidig hævder eksperter, at de har en helende effekt på ar og væv. Det forlyder, at Cleopatra var tiltrukket af netop magnetisme (udover de berømte mælkebade) til at styrke cirkulationen i huden. Lige nu er det hovedsageligt en trend, der forbindes med ansigtsmasker (Dr. Lancers Younger Revealing Mask Intense er en af favoritterne), men du kommer helt sikkert til at se magneter i andre sammenhænge også. I virkeligheden er dette også en af de nye ‘gamle’ trends. For magneter har været brugt i årtusinder til alt lige fra at hele knoglebrud og ømme muskler til sårheling. Og nu altså også til hudopstramning og -foryngelse. May the force be with you.

4 Kommentarer

 • Svar
  Anne Mette K
  16. januar 2017 kl. 18:42

  Wow, tjekkede lige youtube, det ser ret vildt ud synes jeg (kan nok ikke helt undgå at tænke om det nu kan være rigtigt :-)) Til dit indlæg med Happiness boxen, god ide! Jeg bruger boxen til opsparing pt, den uger lækre cashmere robe jeg vandt har sat gang i nogle seriøse behov/drømme? om at hoppe direkte fra den og over i et sæt med samme lækkerhedsfaktor

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  17. januar 2017 kl. 20:11

  Ja, der sker mange spændende ting i skønhedsverdenen, Anne Mette;) – lige nu er der ikke de store videnskabelige beviser for, at det virker, men eksperter hævder, at de kan se en forskel ved brugen. Og så er der al den gamle viden om magnetisme, som man jo heller ikke skal kimse af. Men om det bliver det helt store nye antiage-hit eller om det langsomt forsvinder igen, må komme an på en prøve.

  Og hvor dejligt at høre, at Moshi Moshi-cashmere-præmien faldt i smag;) Det er jeg glad for, og ja, det kan godt gå hen og blive både vanedannende og lidt dyrt i længden med al den cashmere (tro mig, jeg elsker det også). God idé med at bruge æsken som opsparingsboks til gode ting. Jeg håber, at den bliver hurtigt fyldt op.

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Anne Mette K
  18. januar 2017 kl. 06:58

  Det er super spændende, glæder mig til at høre mere – min kommentar var mere en ‘tekniknørds’: “kan man virkelig fjerne en maske med en magnet?” end det var tvivl om virkningen af den 🙂
  Kh Anne Mette

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  18. januar 2017 kl. 19:45

  Ja, det ser lidt vildt ud, så det må komme an på en prøve, Anne Mette. Jeg skal se, om jeg kan få fingre i Lancer-masken eller et af de andre magnet-skønhedsprodukter. I’ll keep you posted;)

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...